Люди з Дружби проти будівництва на майдані Перемоги

Люди з Дружби проти будівництва на майдані Перемоги
Частина мешканців з будинку на майдані Перемоги звернулись до Сергія Надала та висловили своє обурення щодо задуму будувати на місці де танк стояв.

Наводимо лист від людей (з копією заяви до міського голови), який отримали на електронну адресу, без змін.

Надсилаємо вам копію листа, яку надіслали меру міста, про хвилююче питання жителів будинку на Майдані Перемоги 4, щодо спорудження офісно-торгівельного комплексу "Львська брама" з надією про вплив та допомогу

Відео дня
align="RIGHT"> Голові Тернопільської міської ради
п. С.Надалу
мешканців під”їзду №4
майдан Перемоги,4
м. Тернопіль

      Ми, мешканці під”їзду  №4, майдан Перемоги 4, висловлюємо своє незадоволення та протест, щодо Вашого рішення про дозвіл на спорудження на майдані Перемоги офісно-торгівельного комплексу «Львівська брама». Обираючи Вас на голову Тернопільської міської ради, Ми сподівалися в Вашому обличчі побачити дбайливого господаря міста, який прийшовши до влади буде думати не лише, як наповнити бюджет міста, але буде дбати за естетичний вигляд нашого рідного Тернополя. Зміни однієї влади на іншу все більше і більше перетворює Тернопіль в місто залізобетонних конструкцій, металевих кіосків та прибудов.
      Звертаємось до Вас з проханням, припиніть руйнувати архітектуру нашого міста. Тернопіль може перетворитися, як і наш будинок на майдані Перемоги,4 оточений надбудовами, прибудованими банками, торгівельними кіосками в огидний та занедбаний "Шанхай", в найгіршому розумінні цього слова. Сподіваємось, що Ви прислухаєтесь до думки не байдужих тернополян, адже і Вам так само жити в цьому місті.
 

Мешканці під”їзду №4 ,майдан Перемоги ,4

1. кв.44 Шелудько Н.В., 2. кв.45 Перець М.Р., 3. кв.46 Черник П.Н., 4. кв.47 Саган М., 5. кв.48 Роговський Р.В., 6. кв.49, 7. кв.50 Мацелюх Л.Й., 8. кв.51 Скопик М., 9. кв.52 Кінаш М.М., 10.кв53 Гудима Л.М, 11.кв.54 Боднар В.С., 12.кв.55 Пиріг П.С., 13.кв.56 Мудра М.М., 14.кв.57 Фриз М.С.

Нагадаємо, "Львівська брама" наразі лише інвестиційний проект. В мерії запевнили, що наразі офіційно не розглядались жодні варіанти бідівництва на майдані Перемоги. Проте будувати на місці де танк стояв таки будуть.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (42)
  • Anonymous

    ВЕРНІТЬ ТАНК! Будувати дозволяю там... під землею, як в Кийові, знаєте - ПІДЗЕМНИЙ ТРЦ, нема в нас такого, а там чудова ділянка. От там і будуйте таке. А танка верніть, він там дуже навіть вписувався!

    Anonymous reply Anonymous

    Без танку справді стало якось сумно... Вернути треба. А де ж взяти набої?

    Anonymous reply Anonymous

    Судячи зі стану дорожнього полотна на вул. 15 Квітня окупація Тернополя має місце і нині. Хочу висловити низький уклін і глибоку подяку Воїну-визволителю, Героям Радянського Союзу, які очистили Тернопіль від німецько-фашистських окупантів. Подвиг Радянського Солдата Вічний!!! Слава Червоній Армії, слава нашим прапрадідам і прадідам!!! Тернопіль сьогодні, як і 69 років тому, знову потребує визволення, але вже від бандерівсько-націоналістичної мразі, до речі як і вся Україна. Нащадки виявилися недостойні Подвигу своїх предків і перетворилися на зманкрутіле стадо баранів, що за 20 останніх років довело місто до руїни. До 70-річчя визволення Тернополя вимагаю відновити пам`ятник танку Т-34, який було створено працівниками Харківського тракторного заводу, на Майдані Перемоги!!!
  • Anonymous

    Якраз завезти техніку будівельну, влупити сваї - і панелька та по швах і розійдеться. Замісь побудувати на місці панельок добротні висотки, надал руйнує потрібне і набудовує відкатного непотребу. Вже маємо фонтани-могильні плити, ще якого архітектурного пуку чеати?
  • Anonymous

    ах так, нехочете брами то ніхто її незбудує тепер - буде якась 9 поверхова забігайлівка - начувайтесь

    Anonymous reply Anonymous

    Вони доpогу ще забудують , а тpанспоpт пустять чеpез двоpи . Xpущовки можуть pозвалитися від тої будови .

    Anonymous reply Anonymous

    Дружбівські панельні хрущовки будуть зносити у 2020-2030 роках.
  • Anonymous

    Молодці, що боритесь! Вас підтримують тисячі тернополян!

    Anonymous reply Anonymous

    Готуймо вила якщо розпочнуть протинародну забудову, адже нам з вікон усе видно. Головне вчасно вийти з вилами.

    Anonymous reply Anonymous

    Вони тою будовою забудують будинки. З вікон будинку на майдані пеpемоги буде видно тільки бетон . І в xаті буде темно .

    Anonymous reply Anonymous

    Вила готові . Але коли пpиїдуть тpактоpи і бульдозеpи буде пізно .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up