Мешканці Острозького пікетували проти бару «Теко». З собою принесли шини

Мешканці Острозького пікетували проти бару «Теко». З собою принесли шини
Мешканці будинків на вул. Острозького організували акцію протесту біля бару «Теко» 20 серпня увечері. Люди скаржилися, що не можуть спати через клієнтів бару, яку бушують ночами.

- Цей бар розташований на першому поверсі будинку № 18. Працює заклад до 2.00. Вночі гості захмелілі гості розходяться і кричать під нашими вікнами, - розповідає мешканець будинку Віктор Костенко. - Більше того тут часті розбірки та бійки.

Кілька десятків мешканців будинку № 18, а також сусідніх будинків зібралися біля бару «Теко» о 21.00. Серед протестувальників переважно пенсіонери. Принесли з собою і символіку Майдану – автомобільні шини. Проте не палили їх. Мовляв, акція мирна.

Кажуть, що до кардинальніших дій вдадуться тоді, коли влада та міліція не піде їм на зустріч. Про проведення пікету люди повідомили ці установи. Відтак, на пікет прийшли майже десяток правоохоронців, які охороняли громадський порядок, а також представники управління торгівлі міськради.

Відео дня

Жінки одна наперед одної скаржилися, що проблема з баром тягнеться роками. Вони зверталися у різні інстанції, проте отримували лише відписки. Люди вимагають, щоб бар працював лише до 22.00.

Компроміс з мешканцями шукав заступник начальника міськвідділу міліції Андрій Фірман. Він вислухав їхні скарги та запевнив, що до п’ятниці, 22 серпня правоохоронці разом з міськрадою вирішать їх проблему.

- В нас є ваша заява, ми проаналізували її і написали звернення на міського голову, аби він вжив заходів щодо цього закладу в межах наданих йому повноважень, - каже пан Фірман. - І в п’ятницю в міськраді буде зібрана позачергова комісія, яка  дозволяє чи забороняє закладам роботу в нічний час. На неї ми запросимо власника цього закладу, представників  від мешканців і думаю, ми вирішимо цю проблему.

Люди говорили, що не вірять міліції і якщо їх вимог не виконають, то 22 серпня о 18.00 вони вийдуть разом з дітьми і перекриють пішохідний перехід на вул. Острозького навпроти філармонії.

  •  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Вадим

    Надал такі проблєми рішає швидко - забрати дозвіл на нічну торгівлю. все. потім пару скарг в міліцію і буде як з магазином Інга.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up