На Херсонщині загинув боєць Назарій Кулинець з Тернопільщини

На Херсонщині загинув боєць Назарій Кулинець з Тернопільщини
Під час вибуху в одному з наметів у с. Червоний Чабан Херсонської області, де розміщувалися бійці Тернопільського батальйону територіальної оборони "Збруч" вранці 1 лютого серед загиблих 25-річний Назарій Кулинець родом з с. Млинівці Зборівського району.

 На Херсонщині від вибуху боєприпасів 1 лютого загинули шестеро тернопільських бійців.

- Назара я не знала, але з чотирьма  загиблими бійцями познайомились, коли на Різдво їздили до них у батальйон з вертепом, - каже Соломія Дмитрієвська. - Я сьогодні говорила з одним знайомим, який вчора якраз був на блокпості. Казав, що його тільки те і врятувало, що його в той момент не було у наметах. 

Як розповів дівчині боєць, їх у Червоному Чабані поселили на закинуту ферму. Бійці біля неї встановили намети і жили у них. А на блокпост відправляли по двоє людей.

Відео дня

Особисто мені не вкладається в голові, що його більше немає... Для мене він був другом. Назар був дуже позитивною, доброю, щирою і відкритою людиною. Завжди жартував, що як закінчиться війна підемо у Тир і він навчить мене стріляти. Не зважаючи на те, що йому самому було важко, не раз піднімав дух мені самій, підтримував. Пам'ятаю на Різдвяні свята жалівся, що ще один рік життя просто пройшов в нікуди, а роки то йдуть... Він був справді хорошою людиною...

Колектив "20 хвилин" щиро співчуває друзям та рідним Назарія Кулинця. Вічна йому пам'ять… Герої не вмирають!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    коли привезуть Назара?є в когось якась інформація?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up