На Лесі Українки четверо п'яних чоловіків побились "через дівчину"

На Лесі Українки четверо п'яних чоловіків побились "через дівчину"

Кілька поліцейських авто з увімкненими сиренами та "швидку", які мчали вулицею Лесі Українки, побачили тернополяни близько 21.25  у четвер, 4 серпня. Як з'ясували, на цій вулиці виникла масова бійка. 

- Попередньо встановлено, що компанія людей відпочивала у одному з дворів на вулиці Лесі Українки і один з чоловіків обізвав чиюсь дівчину, - повідомляють у прес-службі патрульної поліції Тернополя. - Присутні побились. У результаті бійки одного доставили у травмпункт, а трьох - у відділок поліції. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Діонісій

    а де звізда , за яку полупились ?
  • Анонім

    Це сталось не у нас,а десь на сході.У нас такого не може бути.У нас чемні та порядні люди,працьовиті,не п"ють,ходять до церкви.

    Діонісій reply Анонім

    це прикол ? алкашня всюди, церква тут не причому.

    Анонім reply Анонім

    На жаль, не всі ходять до церкви. Навіть у нас.
  • Lucas

    Бачив цю бійку з самого початку, реальна алкашка, всі були врізані добряче, а потерпівші нікого не чіпали, але їх доганяли двічі і добивали лежачих. висновки самі за себе говорять
  • Piter Savka

    А головне забули сказати. А дівчина дісталась найсильнішому самцю

    Анонім reply Piter Savka

    І цим самцем виявився сержант поліції Петро Покемонюк.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up