На Липовій вантажівка пошкодила колектор за мільйон гривень

На Липовій вантажівка пошкодила колектор за мільйон гривень
Липова у Тернополі
Нещодавно збудований колектор на вул. Липовій пошкодила вантажівка. Зараз колектор без кришки, накритий залізобетонною плитою.

Через колектор далі їздить важка техніка. Річ у тім, що неподалік будує будинок компанія "Креатор-Буд". Саме її працівників журналіст 20minut.ua зустріла вранці 30 жовтня біля пошкодженого колектора. Адже техніка саме цієї фірми його і пошкодила. Робітники запевнили, що сам колектор цілий, а кришку куплять нову. 
- На будову машина везла пісок, проїхала через колектор і за нею провалилася кришка. Он валяються від неї шматки. Добре, що машина в ту яму не впала,  - каже виконроб Юрій Радзіх. - Зараз ми виправляємо ситуацію. Зробили тимчасовий проїзд, пропустили машину. Будемо все розчищати і замовляти нову кришку. 
Чому ця кришка провалилася, це вже питання до її виробника, додає виконроб.

До слова, колектор на вул. Липовій відновили цього літа. Його реконструкція обійшлася місту в суму 1 млн 190 тис грн., повідомив заступник начальника управління управління житлово-комунального господарства міськради, начальник відділу інженерно - транспортної інфраструктури Андрій Дроздовський.  Він каже, що працівники управління вже обстежили місце події. І зараз будівельна фірма займається усуненням проблеми, адже саме її вантажівка знищила кришку колодязя.

- Великовагова машина везла пісок на будівельний майданчик, от кришка і не витримала такого навантаження, - каже співрозмовник. – Вантажівка везла 25 тонн піску, а сама вона важить 18 тонн.

Андрій Дроздовський додає, що коли будували колектор, то не передбачали, що там їздитиме така важка техніка.

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Будова ця, то вкрали половину майданчика в садіка міліцейского сусіди ті що в 5поверхівках через свій двір недозволили зробити заїзд то вони щей на теплотрасі зробили заїзд і ще кусок украли у території садіка і проектант Гордій так напроектував що машини провалюються. Головне збудувати і бабло в кишеню вложити, а якщо пожарній треба проїхати то хай в колекторі топиться. Ось забудови Надала де можна і неможна землю крадуть і будують. І такі ось наслідки це тільки початки.

    Анонім reply Анонім

    цікаво чи сам садочок не постраждав від такої будови... при такому близькому "сусідстві" з будовою може і в самому приміщенні ДНЗ є проблеми, але хто ж нам про це скаже(((( а в дітей дійсно вкрали величезний майданчик для гри, не розумію чому батьки дітей не заперечували проти цього...
  • Anonymous

    "Андрій Дроздовський додає, що коли будували колектор, то не передбачали, що там їздитиме така важка техніка." (с)

    Цікаво, а дозволи на проведення будівельних робіт забудовник, напевно, десь у Львові отримував?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 млн грн 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області Від читача 10:01 Набір до патрульної поліції Тернопільської області триває 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up