Партнер рубрики Події

На Протасевича підприємець будує гараж на місці для інвалідів, - кажуть тернополяни

На Протасевича підприємець будує гараж на місці для інвалідів, - кажуть тернополяни

Мешканці будинків на вул. Протасевича, 4 та 4а проти гаража, який будує сім'я тернопільського підприємця Юника. Люди кажуть, що на тій ділянці можуть бути лише гаражі для інвалідів. А син підприємця запевняє, що усе законно. 

- У нас на Протасевича, 4 є чотири гаражі, які виділені для інвалідів, - каже мешканка будинку на вул. Протасевича Аліна. - І зараз розпочали будівництво одного гаража не для інвалідів, і ми з'ясували, що це будує підприємець Юник. 

Жінка каже, що жителі звертались у міську раду, а їх перенаправили в управління містобудування та архітектури. Але туди люди не звертались.

- Були представники ЖЕКу і казали, що пан Юник має усі дозволи, - каже пані Аліна. - Але на основі чого? Адже він не інвалід. А це місце для гаражів для інвалідів. 

Відео дня

На місці, де будують новий гараж, журналіст "20 хвилин" зустріла сина пана Юника Олега. Чоловік розповів, що живе на Протасевича уже років 15, а ділянку для гаража виділили його мамі. 

 - Проблема у тому, що тут немає, де припаркувати авто, на газоні не поставиш, бо поліція штрафує. Бабці скаржаться, - каже Олег Юник. - А мама протягом п'яти років ходила у міську раду і просила, щоб їй дали місце під гараж. Було дуже багато рішень, багато сесій. У нас все законно з документами. Це ж не є якийсь дитячий майданчик чи стадіон. Тут взагалі на цьому місці "алкаші" п'ють. І гараж ми ж не під вікнами ставимо.

Наразі встановлення гаражу ще не почалось. Як каже Олег Юник, поки що вони переносять кабель РЕСу. Чоловік каже, що пояснювали мешканцям, що усе законно, але ті все одно проти. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Анонім

    Йди зроби дозволи і будуй, возмущається кожне третє
  • Олексій Новаківський

    це надал і його с**тиняки  що хочуть то роблять .пропоную міську раду переіменувати в днр вони того варті або посадити на кіл як колись

  • Анонім

    Ось вона українська натура!

    "Дайте", "Я теж хочу", "Чому не мені"?

    А хтось щось зробив для того щоб мати щось краще!

    І мову веду не тільки про цей випадок!

    Тільки б облаяти когось, бо "жаба давить"!

    Хочеш гараж - підніми дупу і йди шукати варіанти де його можна облатувати!

    Хочеш лампочку в під"їзді - не треба ходити кожного вечора в темноті і клясти ЖЕКи, державу, весь світ і галактику. Встань і зроби щось для цього!

    Хочеш чогось кращого - йди і роби!!!!!

    Є ті, хто котять світ і ті, хто говорить: «Куди котиться цей світ?»
  • Костик Володимир

    Я просто шокований коментарями!!! Всі хочуть гараж, а хоть хтось зробив крок для цього? Людина має документи, значить зайнявся і дали дозвіл! Чого ж всі бурують? Кому він там буде мішати? Місця для інвалідів? Прекрасно! То чого ж вони досі не побудували собі там гараж? От наш народ такий. Тільки би обісрати когось. Не заздріть а радійте що є кращі за вас! До речі я також проживаю на протасевича, 4. Також проблема з паркуванням. Але я як і всі не зробили жодного кроку для будівництва гаража. Юник, Булік, Папа Карло та пофік хто будується. Молодець!!

    Анонім reply Костик Володимир

    Всі хочуть гараж, просто не у всіх є гроші і звя'зки, щоб його отримати.

    Прибудинкова територія не місце для забудови гаражами !!!

    Біля будинків краще щоб були парковки !

    Для авто э гаражні кооперативи.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up