Партнер рубрики Події

На віденському балу збирали кошти на АТО та вчили тернополян танцювати вальс

На віденському балу збирали кошти на АТО та вчили тернополян танцювати вальс
Оперний спів, балет, збір коштів для бійців АТО та танцювальний майстер-клас - все можна було побачити на віденському балу, який відбувся ввечері четверга, 31 березня, в концерт-холі ТРЦ "Подолян".

Відкривали бал, згідно протоколу, дебютанти. Ними стали студенти тернопільських вишів. Кожен університет показував свій танцювальний номер, який згодом оцінювало журі. Готували свої постановки студенти три місяці. 

Задавали такт балу танцювальні колективи "Перлина" та "Альянс". А жива музика звучала у виконанні Галицького оркестру.

Відео дня

Як розповіли організатори дійства, такі бали вони хочуть робити в Тернополі постійно - раз на рік, в період січня-березня.

 - Зал розрахований на 600 місць, - розповідає співорганізатор балу Мар'яна Балабан. - Тож розраховуємо на багато гостей. Цей віденський бал - це старт нового проекту, який, сподіваємося, приживеться  в Тернополі.

Усі бажаючі могли тут таки навчитися танцювати вальс - досвідчені танцюристи покроково пояснювали всі правила.

Крім того на балу також збирали кошти, які згодом віддадуть на потреби бійців АТО.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Оперативна інформація, тільки нещодавно звідти прийшов
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up