Партнер рубрики Події

На запитання відповів Ігор Вардинець (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)

На запитання відповів Ігор Вардинець (ЗАПИС ПРЯМОЇ ТРАНСЛЯЦІЇ)
Лікар-хірург, депутат облради і одночасно Верховний отаман Українського козацтва Ігор Вардинець був гостем чату на нашому сайті 20 лютого 2013 р.

Гість нас не розчарував - був щирим, спокійно відповідав навіть на не зовсім коректні запитання. Усіх, хто хоче більше дізнатися про діяльність Українського козацтва, запросив до себе.

До речі, в кабінеті головного лікаря Тернопільського районного територіального медичного об'єднання будь-хто може отримати відповіді і на запитання про його діяльність як депутата.

Відео дня
>Ігор Вардинець розповів про те, що його турбує у житті країни, Тернопілля та нашого міста. На запитання читачів чоловік відповідав - із 17.00 до 18.30.

Причому розмова весь час "стрибала" з однієї теми на іншу, бо читачі запитували не лише про захоплення гостя, а й його роботу та депутатську діяльність. Причому Ігор Вардинець зробив висновок, що, якщо запитання є, то людей дійсно цікавить його власна думка на певні речі.

- Я стояв біля витоків козацького руху, тож пам’ятаю ще нашу організацію, яка була єдина в Україні, і перший гетьман українського козацтва був В’ячеслав Чорновіл, світлої пам’яті. Потім той рух почав розширюватися, набирати рис більше громадської організації, - каже пан Вардинець.

Тож нині його дуже тривожить розпорошення сил українського козацтва.

- Нині в нас майже 42 козацьких організацій! – наголошує Ігор Вардинець. - Причина такого явища - одна: або за гроші, або за якісь інші блага через створення альтернативних організацій йде роздрібнення. Це колись із Рухом зробили, а зараз почалося з козацтвом. І ми це розуміємо, бачимо, хто хоче державності, України, а хто – робити певні політичні речі. Але українське козацтво все одно вважають зараз найпотужнішою громадською організацією. Хто ще може зібрати щороку півтори тисячі людей на Велику Раду!

Кілька слів про нашого гостя. На запрошення він відгукнувся радо, хоча особливо багато вільного часу не має. І це – зрозуміло. Адже окрім громадської роботи та професійної діяльності має ще й депутатські обов’язки. Ігор Вардинець – член фракції УНП в Тернопільській облраді. Причому потрапив у найвищий представницький орган Тернопілля вже учетверте!

Нагадаємо, Ігор Вардинець згоден не з усім, що пропонують зробити із галуззю охорони здоров’я у ході реалізації реформи. Причому своїх думок з цього приводу не приховує. Хоча йому як керівнику такого великого медичного закладу це іноді шкодить. Ви про все можете дізнатися із відеозапису чату, який є на сайті.



- Реформуючи охорону здоров’я, слід пам’ятати основну лікарську заповідь: не нашкодь! – нагадує лікар і керівник великої лікарні із багаторічним стажем.
В одному з інтерв’ю він розповів, що має мрію зробити районну лікарню медичним закладом європейського штибу, щоб до нас сюди їхали з Європи лікуватися – такий собі медичний туризм.

Довідка
Ігор Вардинець народився 5 лютого 1957 р. У практичній медицині - майже 30 років. Лікар-хірург. Із 1984 - у Тернопільському районі. Безпартійний. Одружений, двоє дітей.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (40)
  • Олег Кубіцький

    ЯКЩО ГЕНЕРАЛ, ТО ЧОМУ НЕ НАФРОНТІ?
  • Олег Кубіцький

    Так не зрозуміло він депутат, лікар чи  генерал?
  • Anonymous

    Вітаю вас, пане Ігоре. Мене, хоч я і росіянин, дуже хвилює, як буде розвиватися культура на Тернопільщині. Як ви ставитеся до захоплення молоді хіп-хопом? Чого не вистачає молоді для успіху?

    Anonymous reply Anonymous

    До Александр 19/02/2013 11:55 Молоді не варто заважати. Я теж дитиною мав проблеми. Втікав з дому. Стояв на обліку в міліції… Коли син із дредами додому прийшов, то я був шокований. Але все минулося. Не можна на молодь тиснути. Просто енергію треба направляти у правильне русло. Я теж хотів би, щоб діти співали козацькі пісні. Але світ – відкритий. Комусь рок подобається, іншим – хіп-хоп. Боронь Боже, не застосовуйте силових методів.

    Anonymous reply Anonymous

    гип-гип Ура и вся робота
  • Anonymous

    Скажіть будь ласка, чому за всі посади у Вашій лікарні потрібно заплатити чималий хабар? Підкажіть, куди ви ті гроші витрачаєте, бо явно не на медицину!!!

    Anonymous reply Anonymous

    До tank 18/02/2013 01:00 Панові треба до контролюючих органів звертатися. Маєте дані - оприлюдніть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up