Новій очільниці аптеки №78 дадуть два місяці, щоб показати себе в роботі

Новій очільниці аптеки №78 дадуть два місяці, щоб показати себе в роботі
Працівники аптеки №78 пікетували облраду в четвер, 30 липня. Вони - проти призначення нової очільниці аптеки. В облраді пояснили: стару в.о. аптеки №78 звільнили за грубе невиконання обов'язків, а нового керівника звільнять також, якщо вона не покаже якісних показників у роботі.

 - Ми сьогодні тут, аби вкотре привернути увагу до нашої проблеми, - розповідає колишня в.о. керівника, а нині — завідувач рецептурно-виробничого відділу аптеки Марія Чехович. - Нового керівника призначили зі всіма можливими порушеннями: дівчина щойно заочно закінчила медичний вуз, не має абсолютно ніякого досвіду в правлінської діяльності, хоча за вимогами, на таку посаду можуть призначити людину із досвідом у п'ять років. Якщо не хочуть бачити на цій посаді мене, то у нас колектив складається із 28 людей, ще троє зараз у декретних відпустках. Невже із такої кількості людей немає кого обрати на цю посаду?

Призначення пані Жерухи є незаконним і порушує закон про корупцію, кажуть юристи.
 - Я вже шість років надаю послуги мережі комунальних патек, - каже директор “Західної медико-правничої агенції” Тетяна Панішко. - Керівників комунальних аптек за законом призначають на сесії облради. Тут же призначення відбулося в обхід даної процедури. Зрештою, в колективі є люди, які мають відповідні кваліфікаційні вимоги. От завтра прийде комісія перевіряти ліцензію, і аптеку закриють за невиконання відповідних умов. Крім того, пані Жеруха казала про скорочення в колективі та про проведення ремонтних робіт. Тобто, аптеку закриють на капітальний ремонт, а що буде потім? 

Відео дня

Пані Чехович звільнили через те, що вона за півроку на посаді не подала плану розвитку аптеки, крім того — показники роботи закладу є невисокими, пояснює керівництво облради.

 - Хіба таких проступків замало? - каже перший заступник голови облради Сергій Тарашевський. - Так, мова про ремонт і скорочення персоналу справді буде. Крім того, це - неправда, що весь колектив проти нової очільниці. Наскільки мені відомо, то старші мають вплив на молодших працівників. Зрештою, це просто стадний інстинкт — коли на пікет йдуть всі...

Про порушення законодавства пан Тарашевський нічого не знає.
 -  Якщо я порушив таким призначенням якусь статтю, то прошу мені її показати, - продовжує пан Тарашевський. - Окрім того, такі справи порушують в суді, але жодних клопотань від колективу поки не було. Вони обійшли всіх, кого можна, а в останню чергу прийшли туди, куди і мали піти першочергово — в облраду. Якщо є якісь зауваження, ми готові їх вислухати, щоб задоволеними залишилися всі сторони. Пані Чехович мала півроку, щоб проявити себе. А в результаті, на мою суб'єктивну думку, вона її просто розвалювала. Дайте новій очільниці два місяці, щоб показати якісь зрушення у роботі. Якщо їх не буде, то її ми також звільнимо. Головне — зробити хоч щось для розвитку галузі і цієї аптеки, зокрема.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (18)
  • Nat Tan

    А це її чоловіка взяли з хабарем 30000 козака
  • Анонім

    Так і хочеться всім тим сукам вклясти до 7го коліна!!! Бандюки з тупими курвами!!!
  • Анонім

    Про що ви говорите,яких два місяці для роботи.Ці два місяці підуть для того щоб її руками зробити прибуткову аптеку банкротом і закрити приміщення.Чому не піднімуть роботу 134 аптеки?також свого часу була аптека сильна-тепер стоїть мертво.

     А два місяці їм потрібно просто до виборів,бо час грає  ПРОТИ НИХ.

    ЗАЛИШТЕ АПТЕКУ-НЕХАЙ ПРАЦЮЮТЬ.

    Жеруха Ольга,подумай,чи варта гра слів?????????????

    Люди працюють в колективі вже роки.Не пхайте палку в колеса аптеці!!!!!!!

    Анонім reply Анонім

    а їй пофігу
  • Анонім

    Мітер-банкрут вдало робить свою справу!

    Поставили ту на 2 місяці,-а потім попробуйте її звільнити))

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать 11:20 Лазерна епіляція Сandela 2+1. Кожна 3-тя процедура в подарунок! (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up