Партнер рубрики Події

Народний бренд-2015: Оберіть найкращі підприємства Тернопільщини!

Народний бренд-2015: Оберіть найкращі підприємства Тернопільщини!
З 1 жовтня стартує голосування за найкращих у світі бізнесу Тернопілля у конкурсі "Народний бренд". Воно триватиме до 10 грудня - і в результаті тернополяни оберуть ті торгові марки, фірми та підприємства, плодами діяльності за минулий рік можна пишатись найбільше.

"Народний бренд" – це своєрідний конкурс народного визнання для тернопільського бізнесу. Адже ось уже одинадцять років поспіль тернополяни віддають свої голоси за тих, чиїми послугами користуються, чиї товари купують, і при цьому залишаються стабільно задоволеними їх якістю.

- Проголосувати може і, думаю, навіть повинен кожен тернополянин. – каже Юрій Штопко, регіональний видавець Тернопільської філії Медіа Корпорації "RIA". – Адже голосуючи у конкурсі "Народний бренд", ви підтримуєте найкращих, даєте своєрідну рекомендацію іншим тернополянам, підкреслюючи, що цій компанії можна довіряти. Ви стаєте певною мірою експертами і впливаєте на громадську думку. А це вагомий внесок у життя нашого міста.

Переможців, як і минулого року, обиратимуть у 41 номінації.

Відео дня

- З'явились нові номінації – "Фотосправа" і "Вищий навчальний заклад", - розповідає керівник відділу промо Тернопільської філії Медіа Корпорації "RIA"  Наталія Гевко. – Адже в місті є дуже багато справді талановитих фотографів та фотостудій, чи не кожен тернополянин має досвід професійної фотосесії, тому ми вирішили, що ця сфера популярна і варта обрання найкращого. З приводу ВНЗ – це рішення,я ке давно назрівало. Бо ж якість і рівень освіти – це дуже важливо. Тому запрошуємо всіх студентів колишніх, теперішніх і майбутніх голосувати за тернопільський виш, який вважаєте найкращим.

Голосування відбуватиметься на платформі http://brand.top20.ua/tr/countdown.html  , яка дозволить уникнути багатьох спекуляцій, накруток голосів та інших маніпуляцій, які можуть стати причиною некоректного результату. Вона була протестована минулого року – і результатами залишились задоволені як учасники, так і організатори.

- Для того, аби проголосувати, треба зайти на сайт brand.top20.ua і залогінитись через соцмережу (байдуже яку – Фейсбук, Вконтакті, Однокласники). Завдяки цьому голосуватимуть таки точно люди, а не роботи. – коментує керівник відділу промо Тернопільської філії Медіа Корпорації "RIA"  Наталія Гевко. -  Але ми будемо контролювати процес голосування. І якщо все-таки помітимо, що є спроби вагомої накрутки голосів – голоси з однієї IP-адреси із малим інтервалом, голоси з фейкових акаунтів соцмереж тощо – то ці голоси будуть скасовані.

Вагомим вдосконаленням системи голосування є ще й те, що можна вільно переходити із номінації в номінацію – і голосувати лише за ті рубрики, за які цікаво. Тобто якщо ви не знаєте жодної страхової компанії, бо не стикались з ними на практиці – не голосуйте в цій номінації взагалі. Головне, аби ви віддали свій голос у щонайменше десяти рубриках. До слова, рубрика,у  якій ви вже віддали свій голос, відзначається закресленням назви номінації, тож не помилитесь! Вельми зручно й те, що проголосувати можна за будь-який проміжок часу – тож ви можете відкрити сторінку "Народного бренду" вранці – і спокійно відволікатись на робочі питання. Завершити голосування можна і за годину, і за день, і за тиждень. Головне – встигнути зробити це до 10 грудня, адже це останній день, коли це можна визначитись з найкращими підприємствами.

Кожен голос зараховується у загальний залік бренду. Побачити ситуацію по голосуванню станом на вчорашній день теж можна одразу – швидко і оперативно. І одразу видно – хто лідер рейтингу.

При власне процесі голосування проблем виникати не повинно. Користувач бачить 6 компаній у номінації. Щоб побачити решту заявлених – слід перегорнути на наступну сторінку із допомогою стрілки "Далі". Якщо все ж у переліку немає тієї компанії, яка, на вашу думку,в арта першості – ви можете її додати. Для цього існує кнопка "Додати компанію". Після короткої перевірки модератором додана компанія з'явиться на сайті.

- Зрештою зараз система пристосована до того, аби користувачеві було максимально зручно проголосувати і результати були максимально об'єктивними – наголошує Юрій Штопко. – Ми вдосконалювали систему голосування роками – і ось результат. З нетерпінням чекаємо на вибір тернополян.

Нагородження переможців відбудеться у одному з ресторанів Тернополя 16 грудня 2015 року.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Все підкуплено!Виграють тільки "ПАРТНЕРИ"...Організаторам треба або міняти правила або закривати цей проект! АФЕРИСТИ!НІДЕ ТАКОГО НЕ МАЄ ЩОБ МЕРЕЖА МАГАЗИНІВ АБО САЛОНІВ ВИСТАВИЛА 3 ПОЗИЦІІ В ОДНІЙ КАТЕГОРІІ А ПОТІМ ІХ ОБЄДНАЛИ...НІ МЕРЖА СІЛЬПО НІ МЕРЕЖА ЮВЕЛІРНИХ МАГАЗИНІВ СОБІ ТАКОГО НЕ ДОЗОЛЯЄ-ТІЛЬКИ ОДИН САМИЙ "ХИТРИЙ" ВЕСІЛЬНИЙ САЛОН РОБИТЬ МАХІНАЦІІ...ЛЮБИМ СПОСОБОМ ЩОБ ВИГРАТИ....ОРГАНІЗАТОРИ НА ЦЕ НЕ ЗВАЖАЮТЬ...ДЕ ТУТ ЧЕСНІСТЬ???????????????????
  • ната

    Не можу проголосувати
  • 111

    незабудьте номінацію : найкращий валютний барига ,розвелось їх ,як бліх на собаці

    куегн reply 111

    Ага, , а як поміняти бабло з Італії, то сам  просиш ходиш на копійку курс більше, поважай працю інших людей

  • ірина осадчук

    Це не народний конкурс а конкурс хто більше заплатить, за те щоб логотип висвічувався, за коментар, за те щоб проголосувати(((( вибачте але це ганьба!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 Тимчасове відключать газ в центральній частині Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up