Партнер рубрики Події

Призначити дату подачі документів на польську візу в Інтернеті тернополяни вже не можуть

Призначити дату подачі документів на польську візу в Інтернеті тернополяни вже не можуть

Дату подачі необхідних документів відтепер можна лише за телефонами “гарячих ліній”. Окрім Тернополя, таку ж можливість втратили Луцьк та Рівне.

Про це повідомляють на офіційному сайті Генерального Консульства Республіки Польща у Луцьку.

Причину не повідомляють, однак тернополяни вже давно скаржились на те, що призначити дату подачі документів за допомогою мережі неможливо.

 - На сайті постійно вибиває, що вільних дат немає, - розповідає тернополянка Галина (прізвище редакції відоме). - Якщо ж перевірити вільні дати, то показувало, що вільний день був лише 23 травня, коли ж дотелефонувалася за номером "гарячої лінії", то сказали, що вільних дат для нашого міста просто немає. Знайомі розповідають, що за 200 доларів все можна "порішати", але як це так сталося?

Відео дня

Деякі тернополяни навіть поїхали подавати документи на візу до Луцька, адже там платити за послуги візового центру не потрібно.

Тобто, виявилося, що система, яку створили, аби уникнути черг, все ж знайшли, як обійти, спритні "підприємці".

Консульство в Луцьку повідомляє, що призначити дату подачі наразі можна лише за телефорнами. Ті ж люди, які оплатили послуги візового центру у період до 29.04.2016р. отримають інформацію стосовно терміну подачі документів по телефону або смс повідомленням від працівників Пункту Прийому Візових Анкет відповідно до терміну здійсненої оплати.

Довідка:

Номери телефонів Call Centre) інфолінія:

032 2351776

032 2424564

050 1179053

067 3430480

093 1755503

044 5945496

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    Подумайте головою, хто бере гроші-хабарі? Та ті ж само Вася, Володя, і т.п., не хтось ілюзорний чи віддалений, не Обама і не Путін, а свої ж, ваші ж родичі, знайомі, сусіди. "Рішають" за гроші своїх же обдираючи, а потім, напевно, на п'янках ще й вихваляються тим... Саме так виглядає мафія.
  • Анонім

    Додзвонитись нереально, кошти у сумі 535 грн., сплачені в кредо банку, також неможливо повернути. Просто насміхаються з українців.

    Анонім reply Анонім

    За кошти брехня, ідеш в візовий центр і пишеш заяву на повернення. А чому з українців не насміхатись? Ми ж з циган сміємось, а для європейців ми як цигани

    Borkowska Trashka reply Анонім

    та хто з українців насміхається???то українці себе на посміховисько виставляють!!!я вже 2 роки тому ані через інтернет ані через кол центер дитину не могла поставити на чергу для отримання візи!!!вони просто обрізали всі шляхи,залишаючи один для корупції,от і все,і це все ті ж українці і роблять!

    тойво reply Borkowska Trashka

    Дзвонити треба частіше.раз в 5 хвилин.
  • Анонім

    Вдома треба працювати,(для тих,хто себе поважає)

    Анонім reply Анонім

    Щоб получити заробітню плату раба на хліб і комунальні?

    Анонім reply Анонім

    Дибіл навіть наш президент якщо так його можна назвати має бізнес закордоном і офшори на островах.А ти сиди сиди і прославляй україну яка тебе вср аці має ти ніхто ти купа мяса якого ще не встигли відправити на війну.Чекай ще на мамину пенсію візме купит тобі мівіну і пачку сигарет. якби у тебе була сімя ти б таке не писав.Зразу видно що ти не до роблений

    Анонім reply Анонім

    І шо ти дома заробиш? На комунальні і кусок чорного хлібу?))

    Анонім reply Анонім

    Чому ви такі обмежені. Візи роблять не тільки, щоб там працювати. Хтось їздить за покупками, хтось відпочити, а хтось подивитись на країну.

    Анонім reply Анонім

    В дома це так як ти,сидячи у мами на шиї і "працюючи," коментатором,дурік))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up