Смітник напав на автомобіль

  • Анонім
Смітник напав на автомобіль
У День Незалежності України один тернопільський смітник вирішив помірятись товщиною сталі з автомобілем. Автомобіль програв.

24.08.2015, близько 13:00 спрацювала сигналізація в автомобілі припаркованому на бульварі Шевченка 14. Вийшовши з дому, побачив причину:


Люди, які відпочивали у сквері та продавці з сусідніх магазинів розповіли, що контейнер самовільно покотився, миттєво набрав велику швидкість та двічі протаранив автомобіль, спочатку у передні двері, відбився, а тоді у задні. Виїхав контейнер ось з цього кутка біля скверу:

І прямим курсом покотився у припарковане авто:
На жаль, за вказаним на контейнері номером ніхто не відповідав:

Однак, через міську раду власника вдалось знайти - Орденас Василь Михайлович. Пан Орденас примчав досить швидко та відтягнув свою власність від власності не своєї:

Після цього Василь Михайлович довго демонстрував надійність фіксатора на колесі контейнера, розповідав про те, що контейнер не міг сам покотитись бо ж раніше він не котився, отже і зараз не міг. А якщо свідки бачили, то вони самі його і попхали.

А тому, зі слів пана Орденаса, власник доволі сильно пошкодженого автомобіля нічого не отримає, і у випадку судового позову тільки "потріпаєте собі нерви і нічого вам не буде".
Шкодую, що не вдалось зазняти здивований вираз обличчя власника смітників, коли він, намагаючись продемонструвати надійність фіксації іншого контейнера, зрозумів, що той теж не зафіксований.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (19)
  • Анонім

    Цікаво, а що ви маєте на увазі, в даному випадку, під "контейнерним майданчиком" - увесь тротуар по бульвару Шевченка? Я так розумію що такий майданчик має мати якісь межі, чимось відгороджуватися від решти вулиці, щоб його можна було назвати майданчиком. Бо в даному випадку я бачу лише тротуар і вхід у сквер, а не відокремлений майданчик.



    Тобто я можу лише додати до вашого пункту 2:

    Представник Альтфатер, за невідповідно обладнаний контейнерний майданчик.
  • Анонім

    В даному випадку дві сторони винні:

    1. Водій авто. Правила Дорожнього руху 15.10.Стоянка забороняється:

    е)ближче 5 м від контейнерних майданчиків та/або контейнерів для збирання побутових відходів, місце розміщення або облаштування яких відповідає вимогам законодавства.(№435 від 20.04.2011)

    2. Представник Альтфатер, за те що не забезпечив надійного закріплення контейнера. Скоріше за все без суду не обійдеться.

    Анонім reply Анонім

    http://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0457-11

    Почитайте "Державні санітарні норми та правила утримання територій населених місць" починаючи з пункту 2.6.

    Відкриєте для себе багато нового і цікавого про обладнання контейнерних майданчиків.

    Анонім reply Анонім

    Як Ви зуміли сюди притягнути п.15.10.е ПДР ?

    По перше, між контейнерами і автомобілем значно більше 5-ти метрів.

    По друге де Ви там знайшли контейнерний майданчик облаштований відповідно до вимог чинного законодавства?

    І навіть, якби порушення й було, то не воно спричинило рух контейнера. Тому впевнений, що вини водія тут абсолютно нема.
  • Анонім

    Директор смітників повинен відшкодувати збитки ,якщо ні то він повинен в цьому смітнику лежати
  • Gallina Koketka

    той пан сміттяр мав би вибачитися і запитати що він може зробити і чим допомогти  цій сім"ї,  було б якось по людськи , всеж то свято день Незалежності))) було і день зіпсований  через  помилки і халатність  його  робітників , які не заблокували смітники , які стоять на гірці,  а якби там мамуся їхала з візочком  ??? чи дитина на велику ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up