Партнер рубрики Події

Стадіон колишнього комбайнового відновлюють

Стадіон колишнього комбайнового відновлюють
Техніка та комунальні працівники на території занедбаного стадіону по вулиці Лук'яновича з'явилась 11 вересня.

В редакцію звернувся місцевий мешканець, який попросив з'ясувати що там відбувається. Чоловік пояснив, що нещодавно місцеві мешканці, громадські активісти та їх депутат прибирали територію та підрубували кущі, які "залізли" на бігові доріжки.

- Я на роботі, тому не можу взнати що там роблять, - каже пан Володимир. - Зателефонувала дружина, сказала що є техніка. Може бути всяке, бо ж там добрий кусок землі, де можна будувати.

Аби з'ясувати, що роблять, звернулися до депутата міської ради з цього округу. Чоловік пояснив, що зараз активно відновлюють стадіон. В підтвердження надіслав в редакцію фотографії.

Відео дня

 - Може видатись, що це розпочалось чергове будівництво, бо з'явилось багато важкої техніки та працівників, але це не так, - каже депутат Іван Сороколіт - Після ініціативи мешканців довколишніх будинків, які почали відновлювати стадіон в Тернопільській міській раді, вирішили масштабніше навести порядок на закинутому понад 20 років майданчику, а також відновити його.

В планах ремонт бігової доріжки, оранка та засів поля, оновлення спортивних елементів стадіону. Толочили стадіон місцеві люди, нагадаємо, декілька разів в червні. Участь, зокрема, прийняло 100 мешканців місцевих гуртожитків по вулиці Лук’яновича та Бродівської. З. До доброї справи долучилися й тернополяни з інших частин міста. Варто сказати, що це хороший приклад того, як люди своїми силами починають змінювати щось на краще.

Скористатися таким досвідом варто на багатьох вулицях, де є старі спортивні і дитячі майданчики.

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Serge Yourkiv

    ха) давно там не був.... колись було так https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IOSqsrVoBO4

  • Sammer

    Ай на-на!.. Як про людей дбають! І чому у нас вибори не щороку? Обирали б ми мерів-дУпутатів через рік, - може, і змінилося б щось на краще.

    Робокоп reply Sammer

    кажись цього року ні депутатів ні мера обирати не будуть
  • Любко

    от вам і приклад позиції Надала по стадіонах. Там і депутат долучився, і люди толоку організували. Якщо дуже захотіти - можна в компос полетіти ;)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up