Партнер рубрики Події

Степанов судиться з Надалом за наклеп

Степанов судиться з Надалом за наклеп
Позовну заяву про захист честі, гідності та ділової репутації подав до суду на міського голову Сергія Надала Євген Степанов. Засідання у міськрайонному суді відбулося 26 травня.

Зокрема, позивач просить суд визнати недостовірною інформацію стосовно нього, поширену міським головою під час прес-конференції 28 квітня. А також Євген Степанов у своєму позові вимагає від мера публічного спростування.

Інтереси обох сторін в суді захищали їхні представники. Євгена Степанова представляла Олена Степанова, Сергія Надала – головний юрисконсульт  відділу претензійно-позовної роботи та представництва інтересів  в судових інстанціях управління судового забезпечення міськради Оксана Михальчук.

Нагадаємо, позов має стосунок до пікету під міськрадою 25 квітня. Після чого міський голова під час прес-конференції  заявив, що все це справа рук кримінальних авторитетів та назвав деякі прізвища, серед них прозвучав і Євген Степанов.

Відео дня

- 28 квітня на прес-конференції Сергій Надал заявив, що мій довіритель є керівником злочинного угруповання, - каже в суді Олена Степанова. - Ця інформація є недостовірною та підлягає спростуванню, бо це впливає на його честь, гідність та ділову репутацію.

Як продовжує пані Степанова, на прес-конференції міський голова також заявив, що на сайтах багатьох тернопільських Інтернет-видань та загальноукраїнських з'явилось прізвище так званого Жені Степанова – керівника кримінального угруповання "Аракс", яке займалося рекетом, торгівлею людьми та іншими кримінальними злочинами. І привселюдно звинуватив Степанова, що він є лідером злочинного угруповання. А також під час прес-конференції мер показав змонтований невідомою особою відеоролик та прокоментував його, пов’язавши Степанова з ФСБ.

Олена Степанова також наголосила, що Євген Степанов не був судимий судами України, до кримінальної відповідальності не притягувався, непогашеної судимості немає. Довідку про це вона надала суду. На що представник міськради зауважила, що він відбував покарання в Португалії. Проте Олена Степанова відповіла, що це відбувалося за межами нашої країни і не має стосунку до справи.

Окрім того, Оксана Михальчук коротко описала в суді події біля міськради 25 квітня. Мовляв, там справді було страшно і працівники міськради переживали за своє життя.

- Тому міський голова у відповідь вирішив розповсюдити назагал інформацію, яка надійшла від міліції, - каже вона. - Адже за даними міліції деяких осіб вже було ідентифіковано. Тоді мер і назвав прізвище Степанова. Адже була інформація про те, що на пікеті були його люди. Тож Сергій Надал дав свою критичну оцінку тим подіям.

На питання судді та Олени Степанової, з якого сайту взятий відеоролик, який коментував мер, представник міськради відповісти не змогла. Лише зауважила, що цей  ролик конкретних звинувачень у бік Степанова не має.

- Чи вам довіритель, перед тим як поширити інформацію, перевіряв її? – запитує Олена Степанова.

- Він не поширював інформацію, а критично оцінив її, - відповіла на це пані Михальчук.

Зважаючи на те, що представник міського голови не була готовою відповісти на питання судді та не представила потрібних доказів, суддя оголосив перерву в цьому слуханні до 6 червня.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (82)
  • Анонім

    https://www.youtube.com/watch?v=AvO-rlqGm7Y      це відео всьо пояснить
  • Anonymous

    Жені Стєпанову-респект і повага!І тому хто "зверху" написав що не Женя розбазарив землю-також!А ті,хто ніколи не мали справу з ТМР а саме з п.Надалом та його "косаедою"- хай заткнуть свого рота і мовчать!Чисто по-людськи-повністю підтримую Стєпанова!!!!!!!!!!!!!!!!!Хай засудить того шнурка Надала!!!
  • Anonymous

    во,во най жиють далі в свому бидлопарку
  • Anonymous

    Що великий експерт по стосунках?Шкода що помилявся,бо думав що маю справу з людьми думаючими,розумними(hommo sapiens)а це всього лиш debiloidus.ну що ж в такому разі не кашляйте...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо потім він добровільно мобілізувався 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up