Тернопільські таксисти зустрічають загиблу колегу на Збаразькому повороті

Тернопільські таксисти зустрічають загиблу колегу на Збаразькому повороті
Більше сотні авто тернопільських служб таксі зараз стоять на Збаразькому повороті в очікуванні автомобіля із тілом загиблої колеги Євгенії, яку везтимуть до рідного Збаража. Водії хочуть провести її колоною.

Нагадаємо, дівчина загинула ввечері п'ятниці, 25 грудня, внаслідок отриманих численних ножових поранень. Напав на неї пасажир, якого вона везла до Підволочиська. - Насправді ця історія дуже дивна для усіх, хто Женю знав, - розповідає водій таксі Володимир, якого ми зустріли на Збаразькому повороті. - Вона дуже перебірливо ставилася до своїх пасажирів. Не брала іноземців, не брала випивших. Просто повідомляла базі, що клієнта цього не візьме і все. А тут таке трапилося...

Володимир раніше працював із загиблою на VIP-таксі, каже, що дівчина була дуже доброю та веселою. Працелюбною. Сім'ї власної не мала, однак чоловіки кажуть, що незабаром в неї мало бути весілля.Викликати таксі в місті зараз дуже складно, однак водії таксі просять тернополян зрозуміти ці незручності.

 - Тіло мають привезти на Збаразький орієнтовно о 14.30, - розповідає таксист Андрій. - Тож до того часу, а може й трохи далі ми чекатимемо на Женю. В місті вже не раз траплялися такі випадки, просто не про всі знають тернополяни.

Відео дня

Цього ж разу таксисти вимагають, аби поліція довела справу до кінця, інакше обіцяють розібратися із винним самотужки.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Анонім

    Стільки слів в голові а сказати бодай одне важко.. злість і ненависть до тих звірів переповнює всіх... бідолашна Женічка... спочивай з миром ... співчуття всім рідним
  • Анонім

    "Живемо по новому", злочиннiсть виросла, мiлiцiя "жируе", люди гинуть.

    Анонім reply Анонім

    Москалю, ваші проблеми нас не стосуються. Вали звідси, ми тут нашу покійну землячку згадуємо.
  • Анонім

    ... на театральну площу би тих нелюдів і катувати привселюдно !!!! ... життя  молодої дівчини не повернути, а їм світить 15 років ...... дибілізм .... у середньовіччя би повернутися і стратити їх, чи на вогнищі спалити !!!
  • Анонім

    Коли переселенці з Даунбасу   почали до нас подорожувати ,в нас почастішали вбивства і пограбування

    Анонім reply Анонім

    В нас і в Тернополі дураків хватає!!!

    Анонім reply Анонім

    Терористи сходу "обіцяли" за АТО відповісти ТО. От і маємо.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up