Партнер рубрики Події

Тернопільські військові судяться з Міністерством оборони

Тернопільські військові судяться з Міністерством оборони

Декілька тернополян, які підписали контракти на службу в збройних силах України й вирушили в зону АТО, зараз через суд вимагають розірвання контрактів. Причина, яку вказують військові: невиплата належних грошей та жахливі побутові умови, а також систематичне порушення умов служби за контрактом.

Навіть формений одяг, переконують військові, отримали лише через п'ять місяців (!!!) після передислокації в зону АТО. Мова йде про військову частину - польова пошта В 2492. У період (з січня 2016 року - авт.), на який і нарікають військові, бійці частини перебували то у Краматорську Донецької області, то в Очакові Миколаївської. Проблеми з забезпеченням, грошима, побутовими умовами були, запевняють військові, постійно. Аби «не виносити сміття з дому» контрактники скаржились військовому керівництву - без результатів. Згодом колективно звернулись до військової прокуратури, і вже за декілька днів їх позбавили 10% премії. Власне ці всі обставини і змусили вояків добиватись розірвання угоди про контрактну службу.


 - Ми готові після цього укласти нові угоди, - почули ми від військових, які прийшли на перше судове засідання в адмінсуді 2 серпня. - Але в цій частині та з таким командуванням ми не хочемо продовжувати службу.
Проте перше засідання так і не відбулось, його перенесли. Причина неявки представників Міністерства оборони України та самої частини - польова пошта В 2492. Розгляд справи відбудеться 9 серпня. Сподіваємось, там будуть представники відповідача, бо ж тоді ми не лише побачимо чи вдасться воякам добитися свого, а й дізнаємось деталі порушень.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Нема чого туди іти були б розумні поїхали закордон на  заробітки.Мій чоловік приїхав з Португалії ми поїхали на відпочинок на Майорку тут багато німців португальців і також росіян  як не як але можуть собі позволити а наш хлоп крім одних трусів і одних носків на рік більше нічого немає.Маємо життя по новому .Геть Порошенка геть бика від корита

    Анонім reply Анонім

    ото ти дурепа "червона", як таких земля носить?

    Анонім reply Анонім

    Сподіваюсь ви з чоловіком сюди більше не повернетесь! Зразу можеш купляти звідти квиток на росію, де люди як не як собі можуть позволити відпочинок на Майорці! А чого сюди вертатися такому лайну як ти? Живи в росії. дура кончена!
  • Діонісій

    ми всі платимо військовий збір, з бюджета виділяються гроші на армію, де вони діваються? по яким кишеням розходяться ?

    поки не приберуть від управління армією тих толстожопих генералів і їх жополизів то така в нас савдепівська армія і буде !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up