Туристам у Тернополі хочуть видавати сертифікат "Бандерівця"


Туристам у Тернополі хочуть видавати сертифікат "Бандерівця"
Новий імідж для Тернополя та області хочуть створити громадські активісти спільно з владою. Усе - заради туристичного та інвестиційного буму. Проте коли саме такі перспективи нас чекають – не кажуть.

Про покращення іміджу Тернополя й області говорили під час круглого столу 13 червня.

Зокрема, учасники зустрічі озвучили ідею видавати туристам, які приїжджають до Тернополя, сертифікат "Бандерівця".

Оскільки раніше іміджем нашого міста і області серйозно не займалися, то тепер починатимуть усе "з нуля". Для створення іміджу міста залучатимуть студентів, громадські організації та владу.

Відео дня

- Організуємо групу людей, які професійно займатимуться цим питанням, - каже голова громадської організації "Змінюємо Україну" Олег Мушій.

Кожен, мовляв, відповідатиме за конкретні проблеми.

- Ми розпочали свою роботу з аналізу економічної проблеми області, - повідомляє заступник голови ОДА Леонід Бицюра. - Але разом з тим, ми зрозуміли, що є ще одна проблема. Протягом 23 років жодної системної роботи з творення іміджу та просування Тернопільській області в Україні, Європі та світі не було.

Тож тепер, за словами голови ОДА, тернопільська влада працює над стратегією розвитку області до 2020 року. Леонід Бицюра вважає, що чим більше знатимуть про нашу область у Європі і у світі, тим більше буде туристів і потенційних інвесторів.

- Імідж області, який є зараз, був стихійно створений і немає ніяких планових завдань, - каже Леонід Бицюра. - Наше завдання - сприяти успіху в економічному плані. Через залучення інвестиції збільшаться туристичні та інвестиційні потоки.

Скільки часу потрібно для створення іміджу Тернопільської області, представники громадської організації і влади не знають. Проте запевнили, що за пів року вже буде результат. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Не ганьбіться тим сертифікатом. Придумайте щось розумніше. "Почесний гість Тернополя" хоча б
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать 11:20 Лазерна епіляція Сandela 2+1. Кожна 3-тя процедура в подарунок! (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up