Партнер рубрики Події

У Тернополі планують встановити веломайстерню, як у Львові. Шукають кошти

У Тернополі планують встановити веломайстерню, як у Львові. Шукають кошти
Фото: Юра Мушинський
Львівські велосипедисти уже мають таку корисну штуку. Тернопільські велоактивісти кажуть, що ідею встановлення вуличної веломайстерні уже обговорювали. Тільки, щоб втілити її у життя потрібні кошти.

- Це спарвді потрібна для велосипедистів штука, - розповідає організатор групи "ВелоТернопіль" Юрій Суходоляк. - Ми уже думали над тим, щоб встановити її у Тернополі. Але усе впирається в кошти. Думаю, якщо б ми підрахували скільки така конструкція коштує, мали б кошти та придумали куди її встановити, то у міськраді дозвіл дали б без проблем. 

Така вулична веломайстерня має стандартний набір інструментів: дві викрутки, набір шестигранників і два розвідних ключа. Велосипед можна підвісити за сідло. Також є насос з насадками під різні ніпелі і голкою для накачування м'ячів.

Тернопільські велосипедисти тільки "за", щоб у місті були вуличні веломайстерні і пропонують встановити їх, наприклад, поблизу Центру, парку Шевченка і Топільче. У тих місцях, де найбільше велосипедистів просто катаються в своє задоволення і не часто задумуються про екіпіровку та ремкомплект.

Відео дня

- Не завжди є можливість носити при собі інструменти, - каже велосипедист Павло Лотоцький. - А неприємності трапляються здебільшого тоді, коли ти інструменти якраз залишив вдома. Тому такі майстерні досить бажані і у Тернополі. Це, до речі, досить хороший спосіб самореклами для тернопільських підприємців, їм варто задуматись про це.

Єдина вимога до таких штук, каже Павло, це якість інструменту та вандалостійкість.

- З цим "халявити" не варто, бо якщо шестигранки зтешуться за місяць, а за два їх вже хтось вкраде, то "відкриті майстерні" просто перетворяться в смітники з логотипом їх власника, - додає хлопець. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

     "Це, до речі, досить хороший спосіб самореклами для тернопільських підприємців, їм варто задуматись про це" - ви дістали вже конкретно, ідіть на роботу, заробляйте гроші і хватить шукати халяви.

    Лотоцький Паша reply Анонім

    А підприємці не можуть бути велосипедистами і робити щось для велосипедистів?



    Коли якийсь райдер "заробивши гроші на роботі" вирішить поставити таку штуку за свій кошт, теж нитимете, що халява привалила.
  • Анонім

    вартість тої будки - копійки. велохрустів - до хр*на. скиньтесь по 5 рублів і зробіть, а не шукайте халяви.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up