Партнер рубрики Події

У Тернополі шукають чоловіка, який зник рік тому дорогою зі Сходу

У Тернополі шукають чоловіка, який зник рік тому дорогою зі Сходу
Чоловіка, який врятував полоненого на Сході товариша, а потім разом з ним зник, чекають дома дружина та семирічний син-першокласник. Тепер і рідний брат приїхав до Тернополя, бо йому подзвонили, що схожого на зниклого Володю бачили на тернопільському автовокзалі
  • Звертаюсь до вас, журналістів, за допомогою – допоможіть поширити інформацію про брата, - почули ми на тому кінці дроту. – Може, хтось його бачив, хтось зустрічав. Ми вже рік його шукаємо. Куди тільки не звертались – як у воду канув. А тут така звістка: схожого на Володю чоловіка бачили на тернопільському автовокзалі. Тепер я тут. Може, якраз це він…

Володимир Лось – з Черкащини. Зник близько року тому. Відтоді куди тільки родина не зверталась, в тому числі і до міліції та СБУ – чоловіка наче слід простиг.  

  • Брат був цивільною людиною, але допомагав визволяти людей з полону у Донецьку, - розповів брат зниклого Володимира пан Ігор. – У полон потрапив наш товариш – фаховий військовий Збройних сил України. Ми його знайшли. Володя поїхав на Схід. Товариша випустили. Вони їхали машиною додому. І зникли…

Відтоді пошукали Володимира та визволеного з полону колеги не припиняли. Шукали й силовики, і родичі. Ширили його фото і дані в Інтернеті, соцмережах.

Відео дня

- Недавно людина написала в соцмережах, що бачила дуже схожого на брата чоловіка у вас, в Тернополі, - каже пан Ігор. – Каже, що в брудному одязі, втомлений, занедбаний… Та людина не захотіла представитись, але нічого не просила взамін, тому я їй вірю. На шахраїв не схоже… Ми вже з таким стикались, коли за інформацію про брата хотіли гроші.

Пан Ігор поки що звернувся до журналістів за допомогою. Планує і тернопільських поліцейських підключити. Сподівається, що люди бачили на автовокзалі саме Володю. Опускати рук Ігор не збирається і вже готує карткові повідомлення з фото зниклого Володі, які хоче розклеїти на авто- і залізничному вокзалах, центральному ринку – там, де найімовірніше може перебувати людина, котра потрапила у скрутне становище чи втратила документи. І де його могли бачити тернополяни.

 

Прикмети розшукуваного

Володимир Лось: ріст 180 см, вага 80 кг. На вигляд 25-35 років. На лівій руці на ліктьовому суглобі шрам від операції. На лівій руці пошкоджена нігтьова фаланга мізинця. На шиї був золотий ланцюжок, на який була одягнена обручка і хрестик на мотузочці. На руці носив золотий браслет (малюнок браслета і ланцюжка - ідентичні).

За останньою інформацією, його бачили на автовокзалі м. Тернопіль. Він поводився дивно та не пам'ятав, хто він.

 

Довідка  

Хто бачив схожого на фото чоловіка – Володимира Олеговича Лося (дата народження 21 травня 1982 р.), прохання повідомити його братові - Ігорю Олеговичу Лосю за тел.: 098-208-66-14, 095-730-52-74. Або телефонуйте 102. 

P.S. Редакція має копії підтверджуючих документів, наданих родичам СБУ, щодо достовірності викладеної історії.  
 
 

 

 

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up