Партнер рубрики Події

Пікет під прокуратурою: «Вбивцю Юри - на нари» (ОНОВЛЕНЕ)

Пікет під прокуратурою: «Вбивцю Юри - на нари» (ОНОВЛЕНЕ)
Обласну прокуратуру пікетують рідні та друзі сімнадцятирічного Юрія Ящука, який загинув під колесами чиновницького Мерседеса.

Рідні, нагадаємо, впевнені, що хлопця вбив п'яний керівник Кременецького лісгоспу. Проте, зі слів людей, справу заминають і спускають «на гальмах». Підозрюваним ж по справі фігурує не сам чиновник, а його дружина, яка на момент аварії була на шостому місяці вагітності і є матір'ю трьох дітей.

- Він просто скинув вину на жінку, бо їй і так нічого не буде, - каже батько загиблого Володимир.

Відео дня

Під прокуратуру люди, а це з три десятки людей з Шумська, прийшли, аби втрапити на прийом до прокурора області, почути, чому справу заминають, а також отримати гарантії чесного слідства.

- Юру не повернеш, - сумно каже батько, -  але винний мусить бути покараним. Приїхали рідні, однокласники Юри. Будем стояти, поки не потрапимо на прийом. Крім того, хочемо привернути увагу громадськості, бо завтра, так само безкарно, інший чиновник може зробити комусь таку ж біду, а потім спокійно жити.

Люди тримали плакати з вимогами об'єктивно розслідувати справу, покарати винуватця, зупинити свавілля. Вигукували: «вимагаємо чесного розслідування справи. Вбивцю Юри - на нари».

Чи прийняв прокурор людей та чим закінчилась розмова, згодом.

Прокурор області прийняв людей та запевнив, що до кінця місяця буде оголошено підозру винуватцю аварії.

- Я запитав кого прокурор вважає винуватцем, бо ж жінку роблять винною, - каже батько хлопця. - Прокурор сказав, що справа важка і доводити вину не просто, але фігурує там таки Баран, а не його дружина. Будем сподіватися, що це не просто слова...

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    А хто конкретно в момент аварії був за кермом автомобіля? Бо відповідати має саме той, хто сидів за кремом.
  • Лидия Олексюк

    Зразу ж після аварії міліція повина була вести правельне розслідування,а не заменати справу.Адже в Шумську багато людей бачили,як цей  багатий лісничий розважався в громадських місцях...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up