Партнер рубрики Події

Впіймав товстолобика вагою майже 20 кілограмів

Впіймав товстолобика вагою майже 20 кілограмів
Розкішним уловом вирішив похвалитись тернополянин Сергій Теслюк. 17 вересня він упіймав розкішну рибину – товстолобика на 17, 600 кг.

- Я зараз на пенсії – і рибалю майже щодня, – розповідає рибалка з багаторічним стажем. – Завжди принесу додому щось до вечері – то карасів двокілограмових, то щучку, то коропи-окунці клюють. Але цього разу улов просто вразив!

Сергій Теслюк показує фото, на якому він гордо тримає впійманого велетня. Каже, що ловив на блесну біля бази комбайнового заводу на Івачівському водосховищі. Мовляв, там завжди гарно клює. А цього разу клюнуло особливо гарно.

- Тягнув його годину. Нитка – 0,15 мм, тонка, делікатна, – ділиться деталями епічної риболовлі. – Вимучив я того товстолоба, а він – мене. Добре, що не сам змагався з ним – поміг колега-рибалка – Валерій Олександров, за що йому і вдячний.

Відео дня

Цікавий збіг обставин, чи то жарт долі - рівно 20 років тому, на тому ж місці, в той же час Сергій Теслюк впіймав величезну щуку – 13,700 кг. До 17 вересня 2014 року це і був його найбільший улов.

- Треба чекати ще двадцять років, щоб побити мій власний рекорд. – жартує чоловік.

Здобич урочисто сфотографували, показали всім сусідам, родичам і знайомим, смачно завудили – і роздали кожному по шматочку. Сергій Теслюк каже, що ще вдома залишився невеличкий шматок.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up