Всю передвиборчу агітацію повинні зняти до півночі

Всю передвиборчу агітацію повинні зняти до півночі
Вже від цієї ночі вам перестануть набридати політики, які балотуються до паралменту. Всю їхні агітацію з бігбордів та інших рекламних носіїв мають зняти.

За невчасно зняті передвиборчі політичні плакати накладатимуть штраф у розмірі до 3400 грн. Про це 24 жовтня під час прес-конференції повідомив начальник управління стратегічного розвитку міста Юрій Дейнека.
- За законом, передвиборча агітація закінчується о 24.00 останньої п'ятниці перед днем виборів, - каже Юрій Дейнека. - Тобто сьогодні до півночі вся політична агітація повинна бути ліквідована. Тобто або заклеєна синім фоном, здерта або ж заклеєна іншою комерційною рекламою.

Як пояснив посадовець, якщо після півночі будуть затримані особи, які розповсюджують передвиборчу політичну рекламу, то на них накладатимуть штраф.

Відео дня

- Акти з фактом правопорушення на таких осіб мають право складати лише працівники МВС, - каже Юрій Дейнека. - Якщо буде затримано фізичну особу, яка розклеює агітаційну продукцію, то на неї накладуть штраф від 85 до 170 грн на особу. 

Якщо ж така реклама з першої хвилини 25 жовтня буде ще розміщена на біг бордах чи інших рекламних конструкціях, то відповідальність за це нестимуть власники цих конструкцій. Для них штраф буде у розмірі від 1700 до 3400 грн. 

Як пояснив Юрій Дейнека, за таку рекламу відповідають розповсюджувачі, тобто власники тієї чи іншої рекламної конструкції. Тому працівники підпорядкованих їм підприємств чи структур повинні зняти чи заклеїти агітаційну рекламу. 

- Я сьогодні проїжджав по Тернополю та області і вже помітив, що на деяких біг бордах агітаційну рекламу заклеїли, - додає пан Юрій. - Рекламісти почали роботу над знищенням рекламної агітації ще вчора, оскільки вони розуміли, що погодні умови не сприятливі і знищити всю подібну рекламу по місту та області за добу буде складно. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up