Партнер рубрики Події

«Якщо мерія так зробить - прокляне людей навічно»

«Якщо мерія так зробить - прокляне людей навічно»
Право оренди майже 54 сотих землі на 15 Квітня може піти з молотка на аукціоні. На ділянці з’явиться ринкова інфраструктура, простіше – торговище. Зараз там, поки що, клумби і дерева.

Платна оренда, однозначно, кращий варіант для бюджету аніж інвестиційний проект чи безоплатне користування. Проте не всі тернополяни, а особливо люди з 15 Квітня, розуміють де саме та земля.Міська рада, коли інформує громаду про земельні питання, які йдуть на сесію, дуже «конкретна». Адреса, точні межі, кадастровий номер – жодного цього орієнтира, нема. Просто площа землі і назва вулиці. Тобто вгадати – практично нереально. А шкода, по тих 54 сотих, які можуть віддати під ринок, такий собі «паравозик» з декількох земельних ділянок. Два з «вагончиків» під самісінькими вікнами двох житлових будинків. Дехто з людей, які там мешкають, про намір влади чули в форматі чуток.

 - Говорили, що тут будуть торгові ряди, - каже мешканець будинку № 27 по 15 Квітня. – Але я в то не дуже вірив, бо ж як під вікнами можуть щось таке робити? Тут ж клумби, дерева, які від вихлопів і пилюки захищають. Та й є тут ринок збоку, нашо ше один? Якщо міська рада так зробить, то прокляне людей навічно. Ви розумієте, шо таке базар? Жити біля такого – велика біда.

Думку з приводу сесійного питання, яке стосується землі і ринку, спробували почути від міського депутата-мажоритарника Михайла Сиротюка. Трубки чоловік наразі не бере, в соцмережах також «офлайн».

Відео дня

Зрештою пан Михайло таки висловив свою позицію. Депутат категорично проти таких намірів і запевнив, що спробує переконати своїх колег прийняти совісне рішення. 

Сесія міської ради, нагадаємо, відбудеться 27 лютого о 9 годині…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (35)
  • Денис Косар

    а нашо вас люди вибирали, депутати ви любязні? шоб тепер казати шо просрали все через людей, які виявляється байдужі? робіть свою роботу, а не дерибаньте разом з свободівцями і відстоюйте права тих, хто вас просунув до корита

  • Анонім

    Це люди кленуть вже ту ненажерливу  банду на всі заставки, і прокльони ті просто так не зійдуть їм з рук. Будуть на їхні голови і біди, і нещастя, хай готуються
  • Анонім

    Одні церкви, базари, магазини і кабаки! Надаль, коли ти вже здохнеш?
  • Анонім

    ГПУ открыла производство против главы города, о возможном злоупотреблении властью и растратой средств в больших объемах - (ТСН).
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up