Антивандальні тренажери в парку уже почали розкручувати

Антивандальні тренажери в парку уже почали розкручувати
Тернополян просять не ламати вуличні тренажери. А про несправності таких тренажерів потрібно повідомляти на довідку міської ради.

- Син постійно ходить на вуличні тренажери, що на бульварі Куліша. І от вчора помітила, що на одному із тренажерів відкручений болт, - говорить тернополянка Діана. - Чи то їх так погано закрутили, коли встановлювали, чи то вандали постарались? Цікаво чи влада думала над тим, як захистити ці тренажери від вандалів. Адже їм байдуже, що ламати, а як якась дитина на тренажері впаде і покалічиться? І шкода, бо їх так розкрутять і покрадуть.

В управлінні у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту кажуть, що вуличні тренажери передбачались антивандальними. Адже вони не гнуться, не ламаються і до того ж людина не травмує на них м”язи. Тобто вони безпечні. Проте, якщо ці тренажери можна зібрати, то відповідно можна і розібрати.

Відео дня
div>

- Якщо тернополяни помітили, що десь такі вуличні тренажери розібрані чи несправні, то потрібно зателефонувати на довідку міської ради за номером 1580 і залишити повідомлення для ЖКГ, що от в такому то місці пошкоджено тренажер, - пояснює начальник управління Микола Круть. - Також це можна зробити на сайті «Відкрите місто».

Після такого звернення працівники ЖКГ виїдуть на місце та відремонтують тренажер, запевняють в управлінні. От як в даному випадку - закрутять болт.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Stepan Stepankiv

    Це ми рушаємо до Європи? Би*ло!

  • Анонім

    Як гроші на всяку хуюню тратити то є (годинник на цум), а щось нормально зробити то слабо? думаю що загородити парканом і поставити одну камеру не коштує мільйон?

    Оксана Пелипець reply Анонім

    ви часом не з самопомочі  бо вони обізвали тернопіль  містом без поребриків, іх злить  що місто стае красивішим  завдяки  нашому меру, то би всі гроші йшли в львів, ваш садовий цікаво скільки викидае гроші на місто, чи він  одну лямпочку  повісив на ялинку,і взагалі  в мене  закрадаеться  підозра  чи не ви часом робите збитки а спихаете на тернополян підлили каштани сіллю, свиснули туі, по ночах  нищите тренажери,обрізаете гойдалКи, тернополяни виховані чемні і релігійні, а вас чорти беруть  що таки тернопіль буде  кращим містом ніж львів,
  • Анонім

    То хай син би взяв ключа - і докрутив, самі поламають і претензії ставлять.

    Анонім reply Анонім

    а якщо дитині 6 років? і мама просто звернула увагу на то болт?

    то як, мама мала крутити?
  • Анонім

    А ви не думаєте що просто болт са розкрутився від його неправидьного монтажу( без фіксатора різьби)?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up