Зоряна та Едуард Жукови завжди були гостинними, розповідає друг загиблої сім’ї

Зоряна та Едуард Жукови завжди були гостинними, розповідає друг загиблої сім’ї

Друзі та рідні тернополян, яких вбили у В’єтнамі досі не можуть повірити, що це правда. І згадують подружжя як дуже щирих, добрих та гостинних людей.

Жахлива трагедія з подружжям сталась у в’єтнамському місті Нячанг. Зоряну та Едуарда знайшли мертвими з ознаками насильницької смерті у будинку, який вони орендували.

Журналіст “20 хвлин” поспілкувалась з друзями Зоряни та Едуарда Жукових, з якими вони товаришували у В’єтнамі.

- З Зоряною і Едуардом ми познайомилися в червні 2014 року в Нячангу, - розповідає Володимир Марко. - Тоді вони тільки приїхали з Індії. Зоряна мене підстригла, мені дуже сподобалася її робота, після чого я став її постійним клієнтом. Почав рекомендувати її послуги у своїй групі по В'єтнаму в соціальної мережі Вконтакті.

Відео дня

Кожна стрижка з Зоряною, каже чоловік, також була можливістю поговорити з нею про життя, поділитися якимись новинами, отримати поради.

Previous Next

- Потім вони переїхали до центру міста, орендували будинок і офіс під салон, - продовжує співрозмовник. - Я багато разів був в гостях в тому нещасливому будинку, де Едик з Зоряною мене пригощали. Вони завжди були гостинними. Зоряна - та людина, яка знала все моє особисте в Нячангу, могла дати життєву пораду. Скільки пам’ятаю Зоряну, вона постійно працювала.

А чоловік Зоряни Едуард, за словами Володимира Марка, працював в інтернеті. І ще останнім часом Едуард почав робити квас. Як каже Володимир, напевно, з комерційною метою.

Володимир зараз перебуває в іншому місті, і за яких обставин померли тернополяни не знає.

- Поки що лише “ходять” різні чутки, тільки здогадки, - каже чоловік.

Окрім салону Зоряни, подружжя ще організовувало весільні церемонії. А знімати їх допомагав ще один друг сім’ї у В’єтнамі Василь Водин.

- Я фотограф, і Єдуард кликав мене фотографувати весільні церемонії, які вони організовували, - каже Василь. - Жукови були дуже хорошими людьми.

У Тернополі про подружжя теж відгукуються як про добрих людей.

- Працюючи журналістом, зустрічаєш багато талановитих людей, - каже Наталія Червак. - Та є особливі, які чомусь так западають в душу. З таких хочеться брати приклад, як потрібно любити те, чим займаєшся. Такою була Зоряна.

Познайомилась Наталія з Зоряною Жуковою під час акції в Тернополі. Вона робила зачіски моделям. І з захопленням, пригадує Наталія, розповідала про свою роботу, жартувала, сміялася.

- Але я ще тоді для себе відзначила - ця людина відповідальна і чесна, - продовжує співрозмовниця. - Здавалося б, інтерв'ю записали, програму зробили, вона прозвучала, подякували і все можна забути один одного. Але ми подружились, переписувались у соцмережі. Мені подобався позитивний характер Зоряни, її погляд на життя. Слідкувала за її роботою в Індії, потім у В’єтнамі. Після страшної звістки перечитувала разів п'ять наше листування. Мені не віриться. Люди, спростуйте хтось цю жахливу новину!

Про те, що Зоряна була життєрадісною людиною, говорять і моделі, з якими вона працювала.

- Не скажу, що подруга, але знайома. Вона нам робила зачіски на Яблучного спаса і, хоч я бачила її лише раз, але вона мені дуже запам'яталася, - каже Кароліна Шумська. - Така життєрадісна і щира людина. Таких важко зустріти в цьому світі. Вона була дуже хорошою, в неї було багато планів, пам'ятаю, як вона розказувала про свої подорожі в Гоа і про те, що хоче себе реалізувати там. Що хоче відкрити там свій салон.

Зоряна була надзвичайно талановитою і сповненою мрій жінкою, каже дівчина.

- Для мене було шоком, коли я дізналась про те, що сталось, - додає Кароліна. - Співчуваю дуже її сім'ї, рідним і близьким. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up