Наші боксери виграли призи від Олімпійського чемпіона

Наші боксери виграли призи від Олімпійського чемпіона
Шестеро тернопільських боксерів стали призерами Всеукраїнського турніру на призи Олімпійського чемпіона та чемпіона світу серед професіоналів – Андрія Котельника.

Тринадцятий за ліком турнір відбувся минулого тижня у Львові і зібрав понад 150 учасників з Усієї країни. Даний турнір – один із найпрестижніших в Україні, адже до його участі запрошуються найсильніші боксери у категоріях юніори та молодь.

Тернопільська команда у Львові представила 10 боксерів з спортклубів "Шкіряна Рукавичка" (тренер Руслан Фірман) та "Поєдинок" (тренер Роман Діткун), що представляють ДЮСШ "Спартак". Шістьом з них вдалося здобути нагороди. Так, чемпіоном серед юніорів став Владислав Балик, а Роман Фірман став третім. Серед молоді перше місце завоювали наші Захар Степанов та Ігор Будзінський. Срібну нагороду отримав Ростислав Фірман. Олександр Ковбасюк виборов "бронзу".

- Дані змагання ми розглядали, як один з етапів підготовки одразу до двох чемпіонатів України, - каже тренер Руслан Фірман. – У грудні ми змагатимемося на чемпіонатах в Одесі та Харкові. Відтак, наші юніори та молодь могли випробувати себе перед відповідальними змаганнями.

Відео дня

За словами пана Фірмана, турнір у Львові викликав чималий ажіотаж. Серед запрошених гостей були відомі спортсмени.

- Практично усі учасники даних змагань були чемпіонами, або ж призерами чемпіонатів України та навіть Європи. – додає чоловік. – Почесними гостями на турнірі були чемпіони світу з боксу Сергій Дзиндзерук та Олександр Дмитренко. А також відомий футболіст Олег Лужний.

Тернопільські спортсмени вдячні за допомогу з виїздом на змагання президенту федерації боксу Тернопілля Євгену Степанову та віце-президенту спортклубу "Шкіряна Рукавичка" Володимиру Бліхару.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Алик Самарканд

    На призы олимпийского чемпиона. Тоесть Ломаченко или Усика?

keyboard_arrow_up