Тернополянка Наталія Стадник вважає свою участь у "Чотирьох весіллях" авантюрою

Тернополянка Наталія Стадник вважає свою участь у "Чотирьох весіллях" авантюрою
Тернополянка Наталія Стадник брала участь у першому сезоні шоу „Чотири весілля” на телеканалі “1+1”. Зйомки шоу відбулися рік тому. Про враження від зйомок та весіль своїх суперниць Наталія розповіла газеті „20 хвилин”, №116 від 28.09.2011 р.

Нагадаємо, суперницями тернополянки були Катерина з Рівного, Айше із Сімферополя та Ірина з Києва. Тож Наталія побувала на екстравагантному, татарському і молодіжному весіллях. Суперниці мали оцінити одна одну за чотирма параметрами — сукня і зовнішний вигляд нареченої; меню; місце проведення свята; загальне враження від весілля.

Як і рік тому, тепер Наталія Стадник також вважає, що участь у програмі для неї — цікавий досвід, тож вона ні про що не жалкує. Ще досі її та чоловіка впізнають на вулицях Тернополя, питають, як вони потрапили у шоу.

Відео дня
— Інколи кажуть: „Десь ми вас бачили” або „Мені знайоме ваше обличчя”, — веде далі Наталія.

За рік, що минув після зйомок, у житті тернополянки сталися деякі зміни. Вона готується вступати в аспірантуру політехнічного університету, а її чоловік залишив роботу у прокуратурі і став адвокатом. 

— Оскільки я планую вступати в аспірантуру, появу дітей ми трішки відклали, — пояснює жінка.

Вона не жалкує, що була поблажливою до інших учасниць, навіть завищувала їм бали.

— Моє сумління чисте, — додає Наталія. — Я старалася об’єктивно оцінювати весілля суперниць, навіть інколи завищувала бали. Адже розуміла, скільки зусиль потрібно докласти до підготовки свята. А те, що більшість їхніх коментарів не відповідали дійсності, — на їхньому сумлінні. Я була шокована тим, як вони оцінили моє весілля. Дівчата цим показали, які вони насправді.

Найбільше спогадів у тернополянки — про весілля татарки Айше з Сімферополя.

— Я задоволена, що побувала на її святі, — продовжує вона. — Якби не шоу, навряд чи колись побачила б весілля за мусульманськими звичаями.

Водночас Наталія жалкує, що дуже мало відзнятого матеріалу з її урочистостей ввійшло у програму.

— За тими епізодами, які показали по телебаченні, неможливо скласти враження про жодне з весіль, — вважає співрозмовниця. — Адже показали лише короткі фрагменти з кожного свята. Мої гості і дівчата-суперниці бачили, як насправді все було, а от глядачі не мали повного уявлення. Тому я трохи розчарована.

Наталія не спілкується з іншими учасницями і не дивиться другий випуск шоу.

— Я перестала дивитися програму, бо таке враження, що основний акцент зробили не на „родзинках” кожного весілля, а на негативі, — пояснює Наталія Стадник. — Деякі учасниці через заздрощі сварилися, плели одна проти одної інтриги, були необ’єктивні в оцінюванні. Я розумію, що вони хотіла виграти будь-якою ціною, але міра має бути у всьому. Думаю, якби все оцінювали незалежні експерти, то переможниці були б інші.

Співрозмовниця додає, що тепер добре подумала б перед тим, як брати участь у шоу. Вона знімалася у передачі, не маючи жодного уявлення про неї.

— Це була авантюра з мого боку, — підсумовує жінка. — Якби мене знову запрошували взяти участь у якійсь передачі, я добре подумала б. Спершу подивилася б шоу по телевізору, а потім зважила усі „за” і „проти”. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Та чому завідувати?? Не сміши! Несимпатична дівчина, заточена на собі, яка свідомо занижувала оцінки іншим учасницям. Її весілля не відзначалось чимось особливим, просто батьки потратились на доцю. Тому воно й останнє за балами.
  • Anonymous

    вона мене саме більше в тому випуску передачі нервувала.Весілля в неї також таке собі.А вела себе наче вона блін принцеса Датська.Не приємна особа!І на рахунок оцінок вона їх занижувала всім учасницям!!!!

    Anonymous reply Anonymous

    Завидуйте тихо, без образливих коментів
  • Anonymous

    якась махнута
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up