Пологове відділення перинатального центру обіцяють відкрити до нового року

Пологове відділення перинатального центру обіцяють відкрити до нового року
Завершити всі ремонтні роботи в пологовому відділенні підрядники та чиновники обіцяють вже до кінця грудня. Хоча наразі там лише прокладені комунікації та поштукатурені стіни.

Однак посадовці кажуть, що якщо серйозно взятися за роботу, то вже до кінця року всі 195 ліжок для породіль будуть розміщені у відремонтованому приміщенні.

 - Ми налаштовані вже до кінця року здати пологове відділення в експлуатацію, - запевняє очільник області Степан Барна. - Кошти на це є — це майже 27 мільйонів гривень. Раніше на заваді завершення робіт стали недобросовісні і чиновники, і виконавці.

Читайте також: Перинатальний центр передали Службі автодоріг

Відео дня

Поки йшли ремонтні роботи, "кудись" поділося майна на майже 2,5 мільйони гривень, розповів пан Барна. Зараз по цьому відкрито п'ять кримінальних проваджень. А тим часом ремонт і пологовому продовжують.

Previous Next

 - Останні два тижні ми проводили підготовчі роботи для продовження реконструкції, - пояснює новий підрядник Тарас Синишин. - Зараз на об'єкті працює 22 людей. Але ми маємо збільшити їх кількість вдвічі, а то й втричі — таким чином плануємо встигнути завершити всі роботи у вказаний термін.

Встигнути до нового року — цілком реально, запевняє директор департаменту охорони здоров'я Володимир Богачук.

- На жаль, область зараз займає одне із перших місць в Україні з дитячої смертності, - каже пан Богачук. - Тож ті 26,8 мільйони гривень допоможуть покращити догляд за новонародженими та породіллями.

Нагадаємо, перинатальний центр ремонтують п'ятий рік. Раніше його вже обіцяли відкрити восени 2013 року.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Бандерівка

    ахахах...моєму синочку в січні буде 3 рочки і коли я була вагітна мені в консультації казали що я вже народжувати буду в новому приміщенні. Пройшло 3 роки а там тільки стіни поштукатурили)))) я в шоці!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up