Допоможіть зібрати кошти на лікування Петра Пшебили

Допоможіть зібрати кошти на лікування Петра Пшебили

У 34-річного жителя с. Вербівці Теребовляського району Петра Пшебили лікарі діагностували важку форму гострого панкреатиту. Надія на одужання є, проте потрібно чимало коштів на лікування. 

Сам Петро родом з с.Васильківці Тернопільської області, але уже певний час проживає с.Вербівці Теребовлянського району. Діагноз гострий панкреатит лікарі встановили у червні. Зараз чоловік перебуває у Тернопільській університетській лікарні.

-  У чоловіка проблеми з підшлунковою, - розповідає дружина Петра Пшебили Наталія. -  У ній утворювалась така рідина, яка роз'їдала підшлункову і та збільшувалась. Чоловікові уже зробили три операції, а на 29 червня планують четверту. 

Сказати, в чому причина хвороби чоловіка, лікарі не можуть, але запевняють, що надія на одужання є. Тільки на це потрібно багато коштів. 

Відео дня

- Конкретної суми немає, я щодня в аптеці залишаю 4 000 грн, - каже пані Наталія. - Ще йому роблять процедури, двічі на тиждень чистку крові. На неї теж йде багато грошей, бо потрібно придбати спеціальні медикаменти. Дуже багато коштів йде на операції.

Медики кажуть, що пацієнтів з таким діагнозом можна вилікувати за місяць. Але у випадку Петра Пшебили потрібно більше часу.

- Справа в тому, що він ще у реанімації, коли переведуть в палату - невідомо, - додає дружина. - Кажуть, що і за три місяці виліковують. Найважчого пацієнта, який тут був, лікували 7 місяців. Але чоловіка вилікували, він зараз здоровий і задоволений. Одружився, має дитину. Тому і у нас є надія. Ми сподіваємось, що організм ще молодий, переборе це все.

Довідка
Контактний номер до дружини Петра Пшебили Наталії - 067-270-17-33. 
Перерахувати кошти на лікування чоловіка можна на картку - 
5167 4900 6949 1141 Пшебила Петро Богданович. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Данислав Донец

    Шалом!

    Слава і Хвала Господу Богу, Який викупив нас Своєю Кров'ю і переміг смерть для нас!

    Йому не потрібні ні свічки ні ікони ні жести.Він не сліпий і не глухонімий!

    Взиавйте до Нього через не хочу, через крик і сльози про зцілення і прощення за спробу своїми силами і гріхи що пам'ятаєте і не пам'ятаєте і не розкаяні прокляття предків!

    Тому що диявол - нам ворог дуже не хоче нашого звернення до Господа Бога,

    Спасителеві нашому, Який нам нічого не винен, любить нас по Своїй Великій милості!

    І в спілкуванні з Господом приймайте Його Любов до людей,Мудрість Духа Святого відрізняти брехню від Істини і Силу Спокутної Крові Господа скасувати своїми устами Іменем Ієшуа-Спасителя і Кров'ю Його доступ диявола через гріх і прокльони та проголошувати здоров'я і перемагати смерть!

    Де гарантія, що у вашому житті не прійде відчай і не знадобиться диво!

    Радість в Господі, сила наша!

    Блаженні засмучені, бо вони будуть утішені.

    (Матф.5:4)

    Боже! Хай буде Твоя, Досконала воля!

    У Тебе всі часи і терміни!

    Єврей не нація, а з Біблії мандрівник Божий, а Ізраїль з Біблії долающий людей Владою і Любов'ю Божою, а іудей дослов.переклад праведно славящий Господа Бога! Хто зветься, кого звуть і хто насправді не одне і теж!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up