Апеляційний суд поновив на роботі екс-регіонала Павла Федика

Апеляційний суд поновив на роботі екс-регіонала Павла Федика
Тернопільський Апеляційний суд поновив 9 грудня на посаді директора ТВПУ№4 відомого уже екс-регіонала, депутата облради Павла Федика. Деталей про своє «повернення» та плани щодо роботи пан Федик поки що не розголошує.


Поговорити про це детальніше  пан Федик збирається на прес-конференції, яку хоче скликати наприкінці тижня. Поки що ж обмежився повідомленням на своїй сторінці у «Фейсбуці».

- Якщо хочете дізнатись чи це правда, то подзвоніть в Апеляційний суд, - каже Павло Федик. – Про поновлення  поговоримо пізніше. Думаю, варто дочекатись прес-конференції.

Чи планує у разі повернення кадрові зміни, пан Федик поки що не говорить. Мовляв, про це спершу мав би поговорити з директором Департаменту освіти.


У самому училищі новому-старому директору звісно ж не раді,  оскільки ще 26 лютого на зборах трудового колективу проголосували за висловлення йому недовіри.

Відео дня

І вже 20 березня Міністерстві освіти і науки України відбулась кадрова комісія, на якій прийняли рішення про дострокове розірвання трудового договору з Федиком. Згідно з договором перебувати на посаді він мав до 7 лютого 2015 року. А вже у червні колектив дізнався, що екс-директор  хоче повернутись на роботу через суд.  За «вимушений прогул» він хоче стягнути 13 тис 797 грн 50 коп  середньої зарплати. А за «моральну шкоду» - 5 тис. грн.


- Рішення Апеляційного суду нас дещо здивувало, - каже член профкому та представник ТВПУ №4 у Тернопільському міськрайонному та Апеляційному судах Василь Любчик. – Адже суд першої інстанції, вивчивши уважно усі документи, відмовив у задоволенні його позову. І він подав апеляційну скаргу. І за короткий час, десь до місяця часу, Апеляційний суд прийняв рішення про поновлення його на посаді.

Повний текст рішення, за словами пана Любчика, буде тільки після 17 грудня. Як тільки його отримають, представники колективу подадуть касаційну скаргу у вищі судові інстанції.

- Навіть, якби ми не оскаржували рішення, повернутись Павлу Федику було б не так просто, - додає пан Любчик. – Оскільки, він працював на посаді директора за контрактом з Міносвіти. Тож, спершу у Міносвіти мали б прийняти рішення про скасування свого ж наказу про дострокове розірвання з ним договору. Після того мало б бути подання у Департамент. 

 

 

Коментарі (9)
  • Анонім

    Я вважаю, що регіонали, хай навіть і колишні, не мають  права  будь-які посади керівні

    qq reply Анонім

    а Порошенко ?

    Анонім reply qq

    це Учень ваш. і мені все-рівно, чи вичтлете мені чи ні. бо я не один.

    Анонім reply qq

    qq не знаю, хто ви, але я втручаюсь там, де можу,що з того, що буду просто розмовляти про Президента чи ВР?! ..... на Майдані я стояв....

    Анонім reply Анонім

    учень

    одного разу розвалилась сім"я... батько пішов, бо вибрав неправильну дорогу... тут же налетіли численні "родичі", що хотіли на цьому нажитись... Та батько повернувся... і хоч повернувся з неправильної дороги, родичі вже не хотіли його повернення... і тільки діти... малі діти, які бачать серцем повірили йому і подали йому руку помочі... Тримайтесь, Павло Дмитрович. таких, як я, багато і ми Вас чекаєм!
  • Умка

    його не можна люструвати, бо він у вишиванці

    Анонім reply Умка

    Умка =) ну ти і нерозумний.. таж ти проросійський медвідь, певно... раз назвався Умкою...
  • Pavlo Fedyk

  • Анонім

    Про які кадрові  зміни? Він тупий, як “валянок”....

    Хоче повернутись до корита ...

    Нехай оприлюднить на фейсбуці свою довідку про доходи за вересень-грудень 2013р.

    Зарплата з преміями  становить близько  43 000 грн.

    Крім зарплати  вдер премію:

    --вересень   приблизно   6500 грн

    -жовтень  приблизно       5500 грн

    -листопад --   ...........

    --грудень ---   ........

       Хто ж це його преміював? Адже премія -це винагорода, він ще повинен зарплату повернути державі , за “протирання штанів” в четвертому училищі

      Шановні журналісти запитайте  в   пятницю на конференції  Федика  П. Про його  премії , які він отримував, і для чого  хоче  повернути посаду???

     Нехай покаже довідку про заробітну плату ,якщо він такий чесний і порядний!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up