Обласне управління Нацполіції пікетували через справу вбитого Віталія Ващенка

Обласне управління Нацполіції пікетували через справу вбитого Віталія Ващенка

Пікет під обласним управлінням Нацполіції по справі активіста Віталія Ващенка відбувся в середу, 1 червня. Друзі вбитого депутата Кременецької міськради вважають, що через халатність правоохоронців розслідування справи затягується.

Знайти потрібно не лише виконавців, але й замовників злочину, - каже товариш вбитого Віталій Савчук. - Люди в Кременці бояться виходити з будинків. Ми просимо звіт про проведені дії щодо розслідування, а його переносять з дня на день. Якщо завтра знову проситимуть більше часу, то будемо діяти більш радикально. Цю систему хтось таки мусить примусити працювати.

Пікет організували активісти "Правий сектор", "Народна рада", "Автомайдан" та волонтери разом з іншими громадськими організаціями. 

Відео дня

Читайте також: Друзі та родина вбитого Віталія Ващенка вимагають знайти винних. 

До пікетувальників вийшов очільник обласної Поліції Олександр Богомол і повідомив, що усю інформацію докладатимуть дружині загиблого. А оприлюднювати її не мають права, бо триває кримінальне провадження.

 - На жаль, злочинці три дні спокійно ходили по Кременцю, але в поліцію ніхто так і не звернувся, - каже правоохоронець. - Є інформація, що Віталій Ващенко був попереджений про можливий напад, але він не придав цьому значення. В останні години життя не зміг нічого розповісти, бо травми були дуже важкі. Ймовірна причина вбивства - громадська діяльність, особиста неприязнь. На місці знайшли  відбитки пальців, кепки злочинців, їх волосся... Доказів достатньо, щоб довести винуватість злочинців.

Точні терміни позитивного результату розслідування пан Богомол повідомити не зміг, каже, що як тільки вони з'являться - одразу повідомлять.

Коментарі (2)
  • Анонім

    А чого треба ім все доповідати триває слідство, то шо вони вирішили попіаритись то дурню зрозуміло. Розкрити злочин це в інтересах всіх.
  • Анонім

    А чого ці піда**си у масках ходять?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up