У зоні АТО загинув Володимир Гриценко з Тернопільщини (ОНОВЛЕНО)

У зоні АТО загинув Володимир Гриценко з Тернопільщини (ОНОВЛЕНО)
Боєць АТО Володимир Гриценко загинув сьогодні, 30 липня, в Донецькій області. Йому було всього 26 років. У суботу, 1 серпня, орієнтовно о 10 год волонтери закликають прийти на Збаразьке КПП - гідно зустріти тіло Героя, вшанувати його пам'ять. Похорон, ймовірно, буде в неділю...

Про загибель юнака повідомив тернопільський обласний військкомат на своїй сторінці у Facebook.

З сумом повідомляємо про загибель солдата Гриценка Володимира Ігоровича, 1989р.н., жителя с. Осташівці Зборівського рай...

Posted by Тернопільський обласний військовий комісаріат on 30 липня 2015 р

- Володимир був єдиною дитиною в сім'ї, - розповідає активіст "Волонтерського Штабу "ЗБОРІВ" Володимир Цимбалістий. - У нього залишилася лише мама. Своєї сім'ї він створити не встиг... Раніше служив за контрактом, тож був мобілізованим.

Відео дня

Односельці згадують Володю лише хорошими словами.

- Він був прекрасною людиною, такий безневинний, ніколи до нікого не сказав поганого слова. Всім допомагав, - каже знайома хлопця Ольга Котовська. - Я працюю продавцем в Осташівцях. Його мобілізували в квітні. Як Володю мали везти в неділю на воєнкомат, то його мама в магазині так плакала... Казала, що останнє з її хати забирають, що залишається сама..

Зараз з жінкою волонтерки, підтримують її, розповідає Ольга. Односельчани ж тим часом збирають гроші на похорон хлопця, бо з коштами в родини сутужно - мама хлопця ніде не працювала.

Волонтер Лілія Мусіхіна написала, що тіло героя мають привезти о 10 год ранку в суботу, 1 серпня, на Збаразьке КПП. Тож просить всіх прийти й вшанувати пам'ять бійця.

Редакція газети висловлює щирі співчутя рідним і близьким бійця. Вічная йому пам'ять!

Коментарі (11)
  • Анонім

    СКІЛЬКИ ЩЕ ПОТРІБНО СМЕРТЕЙ, ЩОБ ЗРОЗУМІЛА НАША ВЛАДА, ЩО НЕ ПОТРІБНІ НАМ ЦІ НІ ДОНЕЦЬК, НІ ЛУГАНСЬК.

    З жида-олігарха президент, як з гамна куля.  Подай у відставку, якщо боїшся застрелитись, чмо!
  • Анонім

    Ось так! Мала мати ЄДИНЕ щастя у цьому світі і його втратила! І тепер нехай кожен тричі подумає чи варто погоджуватись на мобілізацію чи ні? Бо як відомо, безпека власного життя ЛИШЕ і ЛИШЕ у руках власника цього життя! Особливо, беручи до уваги, що Галичина у максимальній безпеці порівняно з іншими регіонами!

    п.с.Найщиріші співчуття СТРАЖДЕННІЙ матері!

    Анонім reply Анонім

    Що ж доброго зробив Майдан для України?! Ну не підписав Яник угоду. Певно знав причини чому ні. А що зараз? Тисячі смертей молодих людей, мирних жителів, діток... І де та Європа?!!!!!!!! Болить на душі у мене.... Чекаємо завжди на руку допомоги. САМІ повинні змінюватись і створювати хороше життя на нашій славній Україні. А не пострибати на майдані з пустими гаслами, а потім втікати до Польщі! Та ж зразу було видно, що то боряться політ. сили. а народ використали і й надалі використовують як, вибачте, прокладку. Але чомусь наші галичани все сприймають однобоко. Ющенко - ледь не спаситель, потім ображаються, що нас кинув. Мала необережність сказати щось проти нього у 2004 році, то була ворогом народу. Те саме і зараз. Немає у нас ніякої свободи слова, не вміємо ми дивитись на події з різних ракурсів. А потім розчаровуємось і плачемо. Якщо я проти певної політ. сили, то це не означає, що проти України! Я тут народилась і не втікаю закордон, хоча моя фінансова ситуація досить складна. ТАК ВЖЕ ХОЧЕТЬСЯ МИРУ І ДОБРОБУТУ НА НАШІЙ БАГАТОСТРАЖДЕННІЙ УКРАЇНІ!

    Анонім reply Анонім

    ...Чекаємо завжди на руку допомоги. САМІ повинні змінюватись і створювати хороше життя на нашій славній Україні....

    100%. Прекрасні слова! Впевнений, якщо ось такі переконання оселяться у голові кожного українця, все у нас буде добре!

    ...Ющенко - ледь не спаситель, потім ображаються, що нас кинув....

    Не варто так про Ющенка, не все від нього залежало!  Багато, що залежить від нас самих! До того ж, саме В. Ющенко, був максимально проукраїнським  президентом, який намагався, можливо занадто делікатно(хоча, переконаний, що більш "жорстко", йому не дозволив би це зробити "російський світ" українців половини населення України) пропагувати Український Світ! Однак, навіть ці делікатні "затії" сприймалися на Сході України, як ЖОРСТКА українізація, а уявіть собі, якби він наказав уніфікувати Історію України з точки зору українців і як єдино правильну внести у шкільні та університетські програми---упевнений це був би  соціальний вибух: мітинги та демонстрації вирували б вулицями усіх східно- та південно-українських обласних центрів України! Гадаю сумніватися у цьому немає сенсу, адже усі ми у майданний та післямайданний період вмить,і що важливо, БЕЗПІДСТАВНО стали фашистами, бандерівцями і т.д.

    До речі, саме В. Ющенко, неодноразово заявляв, що ситуація на Сході у плані відсутності Українського світу,  є НЕ здоровою і навіть небезпечною! Так і сталося! Відбувся "вибух"!

    Крім цього, згадуючи усіх попередніх президентів уже важко пригадати, чим кожний з них відзначився: забулися ціни, розміри зарплат, курс долара, однак не забудуться ніколи, можливо, не значні, але ментально необхідні Ющенкові будівничі ініціативи: побудова музею Голодоморів, відновлення Гетьманської столиці у Батурині, можливо ще щось(треба цікавитись)!

    Яку ціну ми-українці заплатили за перемогу помаранчевих у 2005 році? Ніяку! З'їздили "на халяву" у Київ, оригінально провели час і живі-здорові повернулися до дому!

    За перемогу Євромайдану, ціну заплачено ДУЖЕ високу---понад 250 убитих, покалічених, пропалих безвісти! Тому, вимоги до Порошенка, повинні бути у десятки разів вищі!

    Анонім reply Анонім

    P.S. Співчуття матері Володі, а йому Царства Небесного. Хай з Богом спочиває.

        Вибачайте, що у такій сумній статті написала свій попередній коментар. Просто болить за наших синів, чоловіків, татів та братів.

    Анонім reply Анонім

    Важко це все. Людей вже опановує безвихідь.
  • Анонім

    Вічна ПАМЯТЬ ГЕРОЮ

    Анонім reply Анонім

    Він - жертва. Як і всі, хто поліг у цій .... війні.

    Анонім reply Анонім

    Хай з Богом спочиває.

    Анонім reply Анонім

    Пяний чи шо
  • Анонім

    Співчуття рідним. Втратили рідну людину ні за цапову душу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up