Раптово пішла з життя актриса драмтеатру Світлана Бевз

Раптово пішла з життя актриса драмтеатру Світлана Бевз
Світлана Бевз пропрацювала в Тернопільському драмтеатрі майже 30 років. За час роботи в театрі Світлана Бевз зіграла чимало головних ролей
19 квітня раптово обірвалося життя актриси Тернопільського обласного драматичного театру Світлани Бевз. Прощання з актрисою відбудеться сьогодні о 19 годині в Будинку Печалі на Микулинецькому кладовищі. Поховають актрису завтра, 21 квітня. Панахида почнеться об 11 годині, місце поховання наразі уточнюється.

- Не віриться, що пані Світлани немає з нами, - розповідає керівник літературно-драматичної частини драмтеатру Ірина Папуша. – Ще в четвер-п’ятницю на репетиціях до прем’єри вона з всіма ділилася радістю, що у неї народилася внучечка. В останні дні вона виглядала дуже щасливою. В неї починався новий етап в житті, хотіла присвятити себе сину і внучечці.

Вона ніколи не скаржилася, що її щось турбувало. Натомість сама переймалася проблемами інших, адже чимало хвилювань було і коли перевозила батьків зі Сходу, і коли були приємні хвилювання за сім’ю сина. Взагалі в родині все трималося на ній - вона була вся в родині, усім допомагала. Вона була надзвичайно співчутлива людина до чужого горя чи проблем. Так все раптово сталося. Молимося за її душу і дай Боже сили її рідним, щоб допоміг пережити біль втрати.

В пам’яті колег Світлана Бевз залишиться надзвичайно життєрадісною, цілеспрямованою, цікавою людиною, талановитою актрисою. Останньою роботою Світлани Бевз була одна з головних ролей в прем’єрній виставі «Наречена світанкової зорі», яка мала відбутися в Тернополі на початку червня.

Відео дня

Колектив театру і редакція «RIA плюс” і сайту 20minut.ua висловлю.nm щирі співчуття родині з приводу важкої втрати. 

 

Біографія

Народилася Світлана Бевз в 1963 році в Свердловську Луганської області. У 1983 р. закінчила Дніпропетровське театральне училище. З квітня 1986, а це майже 30 років, пропрацювала в Тернопільському академічному обласному українському драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка актрисою драми.

У 2007 р. закінчила Київську академію керівних кадрів культури і мистецтв при Теребовлянському НКП (відділення режисури).

За час роботи в театрі Світлана Бевз зіграла чимало головних ролей: Сеньйора Капулетті („Ромео і Джульєтта” В. Шекспіра), Анна Петрівна („Не судилось” М. Старицького), Памела („Нічні дебати” Р. Куні), дружина Рачинського („Мартин Боруля” І. Карпенка-Карого), Сестра Марта („Сірано де Бержерак” Е. Ростана), Василина („Євангеліє від Івана” А. Крима),  Б’юла Біннінгс („Орфей спускається в пекло” Т. Уільямса), Анет („Патетична соната” М. Куліша), Секлита Лимериха («За двома зайцями» М. Старицького), Сестра Ретчед («Політ над гніздом зозулі» Д. Вассермана) та ін.

Коментарі (5)
  • Коростылёва Светлана

    Тётик ты на всегда в моём сердце, я любила, люблю, и буду тебя любить, наш ангелочек!
  • Анонім

    що сталось? яка причина?
  • Миколишин-Боровікова Альона

    Вічна память...Хай з Богом спочиває...Мої щирі співчуття рідним((((

    Дуже хорошою,доброю,життєрадісною,світлою була ця жінка,мама,бабуся Свєта(((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — дитина 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up