Тернопільських жінок навчали бізнесу (ВІДЕО, ФОТО)

 Тернопільських жінок навчали бізнесу (ВІДЕО, ФОТО)
Новою та цікавою для жінок-підприємців була інформація, за допомогою якої вони змогли дізнатись про просування свого бізнесу та презентацію товарів через різні соціальні мережі в Інтернеті

Як розраховувати собівартість товару, вести бухгалтерський облік, залучати інвесторів, розповіли тернополянкам на безкоштовній тренінговій програмі “Вдосконалюй свій бізнес”. У навчанні взяли участь 20 жінок-підприємців.
Навчання відбувалось протягом трьох днів у приміщенні міськ-обласного центру зайнятості з 11 по 13 жовтня.


- Я була на навчанні всі три дні і дізналась для себе та свого бізнесу багато цікавих речей, причому навчання проводили у дуже доступній формі, а не на науковому рівні, - говорить тернополянка Наталія Назарук. - Новою та дуже корисною була інформація про ІТ-технології в сфері бізнесу, яку наш тренер Тарас Тимчук подав дуже професійно. Він розповів, як просувати свій бізнес через соціальні мережі.
Також учасниці ділились між собою власним досвідом. Це було цікаво тим, що всі працюють в одному середовищі і тому стикаються з однаковими проблемами, зазначила пані Назарук.


- Зараз я працюю над розвитком власного бізнесу . Це - брендовий дитячий одяг, - розповідає підприємець. - І для мене була цікавою інформація про розрахунок собівартості та бухгалтерський облік.
Крім того, в майбутньому Наталії Назарук доведеться брати на роботу людей, тому корисною для неї була інформація про роботу з персоналом.
- Я працювала рекрутером, і коли до мене на роботу приходила молода жінка, в якої була мала дитина, то я одразу їй відмовляла, бо вважала, що вона дуже часто буде на лікарняному, але після тренінгу моя думка на рахунок цього змінилась, - каже підприємець. - Також по-іншому почала ставитись до людей пенсійного віку та інвалідів.
Всі учасниці тренінгу були задоволені навчанням, крім того, у подарунок кожна з них отримала практичний посібник, який допоможе їм у подальшій роботі.
Тренінг відбувся в рамках Проекту Європейського союзу та Міжнародного бюро праці “Рівність жінок і чоловіків у світі праці”.
- Цей проект спрямований саме на підтримку жінок-підприємців, - розповідає організатор теренінгу Світлана Озімко. - Такі ж тренінги з 4 жовтня до 15 листопада проведуть і в інших містах України.
Загалом навчальна програма має охопити 260 жінок-підприємців.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    угу...це звідки у центрі появились фахівці з соціальних мереж? назовіть їх імена!!!" просто тупо відмивають гроші
  • Anonymous

    шо за статева дискрімінація?! проект називається ''Рівність жінок і чоловіків у світі праці'' а тренінги дають лише жінкам! ;)
  • Anonymous

    а чому про це повідомили заднім числом. може не тільки "обрані" мали б побувати на цьому тренінгу. я б з задоволенням послухала поради фахівців коли наступний????

    Anonymous reply Anonymous

    згідна і я би з-задоволенням послухала - мабуть це дійсно обрані бізнес-леді. То коли для простих жінолк таке розкажуть??????????
  • Anonymous

    а бавити дітей, готувати їжу, прибирати в хаті, їх часом не вчили?

    Anonymous reply Anonymous

    дітей бавити треба , але і про власне життя не забувати)))))є і бізнес -леді, і гарні матері в одній людині, а прибирати????так коли будуть гроші, можна найняти домогосподарку, жінку , яка не хоче бізнесу вести, а тільки прибирати вміє))

    Anonymous reply Anonymous

    Ти з якого століття, жононенависник?

    Anonymous reply Anonymous

    він мабуть з сердньовіччя телепортувався. пахне від нього вогнищами інквізиторськими і жінка, мабуть, у поясі вірності ходить....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 «На одну сироту у світі менше»: Олексій Філюк взяв опіку над 14-річним хлопцем 15:39 Редакція «20 хвилин» долучилася до мережі «Вікно Відновлення». Відбудовуємо країну разом! photo_camera 15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція play_circle_filled 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up