Партнер рубрики Події

Перекладають відповідальність за аборт на нас (ДИСКУСІЯ)

Перекладають відповідальність за аборт на нас (ДИСКУСІЯ)
Подружжя із США проводить Інтернет-опитування, щоб вирішити - залишити чи вбити свою дитину.

Піт та Аліша Арнольд, обом по 30 років, створили веб-сайт http://www.birthornot.com, щоб люди могли проголосувати "за" чи "проти" аборту, а також поділитися своєю думкою і побачити фото ембріона пари, якому дали прізвисько "вьюнок".
Термін вагітності Аліши - 17 тижнів. Це означає, що дитина вступає в стадію зростання, коли вона вже може смоктати палець і чути голоси.
Пара дала іншим можливість висловитися до 7 грудня, коли залишиться тільки 2 дні до легального межі можливого аборту в їхньому рідному штаті Міннесота - 20 тижнів.
- Уся справа в тому, щоб дати людям реальний шанс висловитися на тему аборту. Їхня думка може вплинути на ситуацію, - пишуть американці.
Спершу було більше голосів "за" аборт, потім кілька днів спостерігалося помітне збільшення кількості голосів "за" народження дитини. Відтак дискусія у всьому світі все набирає обертів. Помітили її і тернополяни.
- Ви запитували - який стомсунок має та дитина до Тернополя? – запитує наш читач Володимир Качановський. - На мою думку, - безпосереднє. Справа в тому, що дитину може врятувати лише масове голосування за її життя. Тепер немає значення,
звідки голосує людина. Оскільки в нашому місті й області - чуйні та просунуті люди, то саме вони могли б своїми масовими голосуваннями врятувати дитину.
До речі, дехто вже спробував "підкрутити" результати, але помітив дивну річ.
Цитуємо мовою оригіналу!!!!
Здравствуйте!
Я попытался сделать программу, которая накручивает голоса "За" рождение ребёнка.
Но к сожалению программа делает эту накрутку медленно (т. к. там задействованы прокси серверы) и даже с учётом накрутки голоса "за" аборт растут намного быстрее. Это означает, что их также кто-то накручивает. Не могут за это голосовать 12 тысяч человек за 1 час! Не верю я в это. Я написал по-английски женщине, которая открыла блог, что ей не удастся взвалить вину за аборт на аудиторию
сайта, т. к. скорее всего это - накрутка и она сама понесёт ответственность за этот поступок. Но что-то мне подсказывает, что она это письмо не прочитает.
В принципе, я могу сделать программу которая будет автоматически голосовать, но мне нужны люди которые эту программу запустят на своих компьютерах. Нужно порядка 200 компьютеров.
С уважением, Антон.
г. Новосибирск, Россия.

Як ви ставитися до такого кроку американців? Чи будете голосувати "за" життя дитини? Поділіться своїми думками з цього приводу.


 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (28)
  • Anonymous

    голосування закрито?
  • Anonymous

    думаю, це просто нове реаліті шоу! але безглузде!
  • Anonymous

    Народе, ще тиждень залишився дитині. Голосуємо!!!!
  • Anonymous

    Дуже хотілося б зрозуміти, для чого нам автор запропонував цю інформацію. Чесно кажучи, здоровий глузд як і певна користь від цієї статті якось не проглядаються. Якась тупа ідея двох не зовсім нормальних американців - а ми до цього яким боком маємо бути дотичними? З тими ж абортами безпосередньо у нашому місті - купа проблем і тем. Можливо, доцільніше було б авторові відвідати хоча б одну жіночу консультацію та проаналізувати, що у нас з цим робиться. Бо тій парочці із Штатів, явно, нічим зайнятися (і таке враження, що між двома дозами...). І для чого цю маячню виливати на голови читачів Тернополя?

    Anonymous reply Anonymous

    для того, щоб було понад 1000 переглядів. Щось вартісне написати мабуть складно. От і приходиться застосовувати такі "інформаційні приводи". Скоро газета остаточно перейде на передрук ідей психічно-хворих людей.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up