На прийом до тернопільського депутата – у середу та п'ятницю

На прийом до тернопільського депутата – у середу та п'ятницю
По п’ятницях депутати міськради тепер приймають громадян у приміщеннях, що в межах їхніх виборчих округів.


Окрім того, у мерії своїх виборців вони чекатимуть по середах і п’ятницях (детально про це – у таблиці 1 і 2 – прим. ред.).
Нагадаємо, рішення про організацію особистого прийому тернополян міськими обранцями ухвалили на першій сесії, відповідно до Законів “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про статус депутатів місцевих рад” і “Про звернення громадян”. Детальний графік уже склали та узгодили час прийому - такий, аби було зручно виборцям - з 17.00 до 19.00 год.
- Особистий прийом депутати вже проводять, - каже керівник відділу зв'язків з громадськістю та засобами масової інформації мерії Катерина Калуш. – Лише на перший прийом до міського голови Сергія Надала прийшли 60 чоловік. Приблизно стільки ж записалося на другий. Люди переважно скаржилися меру на якісь побутові негаразди. Чимало просять вирішити особисті проблеми.
Так, багато тернополян стурбовані ситуацією, що виникла навколо новобудов, котрі зводить МП ТФ "Будівельник", та місцевих гуртожитків, переданих у комунальну власність. Окрім того, як каже Катерина Калуш, нарікають люди на дахи, що течуть, сміття, котре не вивозять, впорядкування дворів тощо.
До слова, чи депутати належно ставляться до своїх обов'язків, у мерії будуть контролювати. Цей обов'язок поклали на секретаря ради Ігоря Турського.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    А коли Мамаєв в міськраді приймає?Чи тільки до нього в 6 школу йти?

    Anonymous reply Anonymous

    беріть хокейну клюшку та йдіть на каток , - там його можна частіше застати ... ))

    Anonymous reply Anonymous

    то спеціально так складено - щоб ви не ходили і не морочили державним мужам голови своїми дріб"язковими проблемами!!!
  • Anonymous

    Сорок восьмий четвер п'ятої пори року...
  • Anonymous

    Видно графік свободівці складали, путаються в просторі і часі. Невже важко розписати графік з датами на рік вперед хто і коли приймає.
  • Anonymous

    вони хоть самі пробували розібратись в тому графіку , який склали ? Чи то треба йти до Круп"яка по допомогу ....

    Anonymous reply Anonymous

    Усе досить просто: кожної середи депутати приймають в міській раід (почергово...) а кожної пятниці мажоритарщики приймають на своїх округах тобто, якщо вам все одно з яким депутатом зустрічатись - ідете в середу в міську раду а якщо треба саме свого мажоритарщика - в пятницю на округ

    Anonymous reply Anonymous

    просто для кого ? І ще одне питання - за попередньої каденції я не пам"ятаю жодного разу, щоб тернопільські депутати приймали громадян в призначений і (!!!!) оголошений час в приміщеннях ЖЕКів. Чи не буде знов то саме ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up