Партнер рубрики Події

У Тернополі обікрали ювелірний магазин (ОНОВЛЕНО)

У Тернополі обікрали ювелірний магазин (ОНОВЛЕНО)
Магазин-салон “Ізумруд”, що на Центральному ринку, обікрали серед білого дня. Злодії діяли тихо, не привертаючи уваги перехожих.

Навіть продавці ринку, які торгували за кілька метрів від цього ювелірного магазину, дізналися про пограбування лише тоді, коли на місце події приїхала міліція.
Правоохоронці ще з’ясовують деталі пограбування та вартість украденого.
- Це не було пограбування людьми зі зброєю та в масках, - розповідає начальник відділу зв'язків із громадськістю Петро Колісник. - Зловмисники відвернули увагу продавців - заговорили їх. А тим часом поцупили із прилавка коштовності. Після цього спокійно й непомітно пішли геть. Продавці зрозуміли, що сталося пограбування уже згодом. Одразу викликали міліцію.
Коли кореспондент прибув на місце події, в магазині саме працювала слідча група. Міліціонери знімали відбитки зі скляних прилавків. Рудим порошком, з допомогою якого фіксують відбитки, покрили також пластикові двері магазину. У продавця, під час зміни якої сталася крадіжка, брали свідчення у міському відділі міліції.
- Нічого зараз ще не відомо. Ні суми, на яку вкрадено грошей, ні деталей злочину, - повідомили міліціонери на місці події. - Усе з’ясовуємо.
Продавці на ринку були вкрай здивовані тим, що злочин стався перед їхнім носом, а вони й не помітили.
- Я торгую прямо навпроти входу у цей магазин, - каже працівниця ринку пані Ольга. - Туди постійно заходять і виходять люди, десятки людей. І нікого підозрілого я не бачила. Звичайно, якби хтось у масці вибігав чи з сумкою, я би обов’язково помітила. А то все було спокійно. Значить, вони вийшли як звичайні покупці. А вже о першій приїхала міліція. Всіх нас допитували, чи ми щось бачили, чи чули. Але нічого їм я сказати не могла. Бо про пограбування вже дізналася, як міліція приїхала.
Аби не стати жертвою шахраїв, продавцям та покупцям магазинів з коштовностями слід не втрачати пильності, нагадують правоохоронці.
- Нерідко злочинці, якщо хочуть щось поцупити, намагаються “заговорити зуби”, - розповідає Петро Колісник. - Можуть під виглядом торгових агентів пропонувати парфуми. Чи ще якусь розмову починати. У такому випадку потрібно бути особливо пильним. Як тільки бачите що у людини лихі наміри, викликайте міліцію. Якщо ви - покупець, і помітили, що магазин обкрадають, відвернувши увагу персонал, попередьте про це продавця.
У випадку збройного пограбування, застерігають міліціонери, не слід самому намагатись затримати нападників. Найкраще якнайшвидше повідомити у міліцію. Правоохоронці на такі виклики приїжджають негайно.
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Anonymous

    Хоч шматочок Тернополя зобачила і вже приємно
  • Anonymous

    Свої грабили..
  • Anonymous

    ДСО -послуги хоч трохи дорогі, за те якісно , надійно...
  • Anonymous

    ВДСО (вирішення проблеми)

    Anonymous reply Anonymous

    згдна на всі 100% я сама так і зробила
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up