Партнер рубрики Події

Титул "СтудМіс Тернопільщини-2011" виборола 19-річна спортсменка

Титул "СтудМіс Тернопільщини-2011" виборола 19-річна спортсменка
За титул найкрасивішої, найталановитішої та найспритнішої студентки області змагались де'ятеро учасниць. Вони читали свої вірші, малювали, танцювали, співали, навіть влаштували показ власноручно в'язаних речей. Та перемогу судді віддали 19-річній кандидатці в майстри спорту зі сноубордингу, студентці ТНТУ Ірині Паренній.

 

Дівчина каже, що своєю перемогою завдячує перш за все друзям і Богові. Один із її улюблених девізів: "Той хто любить інших - заслуговує любові до себе".

- Я до останнього моменту не вірила в свою перемогу, - крізь сльози зізнається переможниця. - Дуже задоволена, що взяла участь в цьому конкурсі. Враження такі, що словами не передати. Взагалі я дуже старалась і переборювала всі труднощі. 

Відео дня
>Конкурс в такому форматі в Тернополі провели вперше. Він відбувся 24 травня, у вівторок в обласній філармонії. 

 


 

"Першою віце-міс Тернопільщини-2011" стала 19-річна студентка Тернопільського педуніверситету Леся Максимишин, а другою віце-міс - 21-річна студентка Кременецького педуніверситету Ніна Плитчук.

Дівчатам довелось в п'яти різних конкурсах доводити, що вони найкращі. А часу на підготовку вони мали менше місяця. Тому дехто з них в останні тижні придумував свої виступи на конкурсі талантів. А от на конкурсі ерудиції та спритності дівчатам для відповіді на найнесподіваніше запитання дали всього декілька хвилин. Але всі вони гідно представили себе перед глядачами і жодна з них не залишилась без номінаційної стрічки. Обрали також і міс артистичність, міс грацію, міс ділову леді, міс чарівність, міс усмішку та інших.

- Це перший конкурс такого формату, який характеризує дівчину не тільки зі сторони зовнішності, а й розкриває її внутрішній світ, - каже обласний координатор конкурсу „СтудМіс Тернопільщина-2011” Сергій Губарев, - Дівчата дуже старалися, подружилися і я, думаю, що для кожної з них участь в цьому конкурсі - своя маленька перемога.
 

Світлана МАЛА

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Anonymous

    (master_m) Можливо.. організація була не дуже... але місця справедливі!!!))) Переможниця - ошеньмане гарна... що з макіяжем...що без)))
  • Anonymous

    Ви мені краще скажіть хто гідно відпові на запитання???)) Була там, але просто як глядач, нізакого не вболівала! Тому як незацікавлена особа пишу: у комплексі ідеальної , на мою думку, не було нікого! Але №9 був справді найоптимальніший варіант! і симпатична і фігуру не соромно показати! головне, щоб на Всеукраїнському достойно нас представила! Такщо, Іра, не слухай цих всіх зависників, а вперед до перемоги в Криму!!!!! ))

    Anonymous reply Anonymous

    дякую за підтримку))) постараюсь гідно представити тернопільшину на конкурсі.
  • Anonymous

    це ж конкурс краси, кмітливості і таланту,.......а вона така тупа)))))....ви б чули, як вона затупила на питаннях, і не така вона вже й красива, лише тонна косметики.....
  • Anonymous

    а мені переможниця сподобалась-ну дуже в неї зовнішність справжньої україночки !так тримати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:20 Тернополянин залишив наплічник біля камер схову в магазині, а коли повернувся — його там не було 13:31 Тернополянка Наталя Яремчук напекла та передала хлопцям на фронт понад три тони солодощів play_circle_filled photo_camera 12:46 Кабмін розглядатиме законопроєкт, який спрощує міжнародний розшук 12:04 Чи можна у Страсний тиждень садити город: відповідає отець Олексій Філюк photo_camera Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 11:23 Тернопіль — одне з найпрозоріших міст в умовах війни. А ви згодні? 10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up