Партнер рубрики Події

“Чупакабра” вже добралась до Тернополя

“Чупакабра” вже добралась до Тернополя
Невідома істота вбила більше десятка курей та кілька кролів у приватному секторі на Східному. Люди бояться виходити вночі на вулицю. Що за тварина наробила такого, не може зрозуміти навіть ветеринар

Щось повбивало 16 курей та шість великих вгодованих кролів на вул. Сімовича надранок у середу, 1 червня.
Не спинили істоту ні металевий паркан ні вольєри із сітки. До того ж м’яса тварин вона не їла.
Мешканці приватного сектору, у якому сталася страшна пригода налякані, — бояться вночі виходити на вулицю.
- Сталося це між четвертою і п’ятою ранку, - розповідає тернополянка Дарія Гречнікова. - Під парканом гавкав сусідський собака — дуже голосно. Але зайти на подвір’я не міг. Я прокинулася від того гавкоту, і виглянула у вікно. Але надвір вийшла пізніше, вже о шостій ранку. Дивлюся на подвір’я — а там усе в пір’ї та крові. Усюди валяються побиті роздерті кури та крілики. Металеві сітки на клітках пороздирані, залізне дно проламане. Жах, одним словом! Налякалася страшенно.
Жінка показує поламані клітки. Товста бляха - прорвана і відігнута. Металева сітка теж роздерта. Також істота відчинила підперті дерев’яною дошкою двері у курник.


Живими залишилися лише три курки. Однак і їм добряче дісталося - хвости вирвані, пір’я обдерте. Коли кореспондент наблизився до курника, птиці, які вижили втиснулися в найглибший куток.
- Тепер ці курочки бояться всього, - каже жителька будинку Надія Побережна. - Ми їх моделями називаємо. Вони так тепер виглядають без хвостів - бідні і перелякані. Іншим курам пощастило менше — усі кості переламані. А на тушках широкі гематоми.
Жінка залишила одну курку, усіх решту общипала і поставила у солону воду, бо уже починали пахнути.
На курячих тільцях гематоми розміром з кулак.


- Цього м’яса їсти ми не будемо, - каже жінка. - Хто зна, чи була здорова ця істота чи ні. Ми викликали міліцію. Двічі дзвонили однак вони так ще й не приїхали. Хоч казали, що оперативна група вже виїжджає. А у міськраді порадили написати ще й заяву. Я, звичайно, написала, але поки вони ту заяву розглянуть, з тіл тварин уже нічого не залишиться.
Приїхав на місце події і ветеринар, який має клініку неподалік. Оглянувши “побоїще” він теж був здивований.
- Не знаю, що за тварина могла це зробити, - каже ветеринар Іван Скіра. - Це не є дрібний хижак, як куниця чи ласиця. Вони на таких великих тварин не нападають і таких ран в не могли б завдати. Та й на собаку не схоже — пес, по перше, не перескочив би паркан. По друге, він би вбив одну-дві курки і забрав їх. Або закопав би десь. Але отак вбити 16 курей і кілька кролів! Та ще й не їсти жодного — не знаю яка тварина могла би таке зробити…
Люди також дивуються з того, що у курник по сусідству істота не заходила. Хоч там паркан набагато нижчий і дерев'яний. Та й клітки менш надійні.
Жителі мікрорайону підозрюють, що тварина поселилася у закинутих сараях, які належать місту.
- Поруч тут є сараї які у комунальній власності, - розповідає пані Надія. - Ними ніхто не опікується і вони стоять пусткою. То там що хочеш може завестися.
 

Відео дня
bject width="480" height="390">

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (63)
  • Anonymous

    Чупакабра добралась до тернопільських журналістів і з'їла їх мозок :)
  • Anonymous

    а не можна щоб та чупакабра у міську раду якось забігла?
  • Anonymous

    ЧУБАКабра вже давно тут, ми його невидим, а він є....
  • Anonymous

    шановні редактори сайту! прошу, заберіть будь ласка з головної сторінки цю бридку фотографію. гидко дивитися на неї вже третій день....дякую
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи 21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Як Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up