Аварія у Тернополі: Субару розбився об дорожній відбійник

Аварія у Тернополі: Субару розбився об дорожній відбійник
Водій кросовера Subaru Legacy Outback розбився насмерть під час аварії на об’їзній. Трагедія сталася під естакадою, поблизу заводу “Ватра”, четвертого липня ввечері.

Кросовер на швидкості пробив два металевих дорожніх відбійника, виїхав на зустрічну смугу руху та перекинувся під мостом. Зі слів свідків аварії, водій вилетів через розбите лобове скло автомобіля і впав на дорогу. Лобове скло джипа й справді було розбите так, наче звідтам назовні щось вилетіло.
- Відразу після аварії, 46 річний водій ще був живий, - повідомляє старший інспектор ДАІ Микола Лецкалюк. - Його доправили у лікарню швидкої допомоги. Однак у лікарні від отриманих травм він на жаль помер. Як з’ясували фахівці, чоловік значно перевищив дозволену швидкість руху. Саме це, імовірно і стало причиною аварії. Він просто не впорався з керуванням.
Коли кореспондент прибув на місце події, водія уже забрала швидка, однак розтрощений автомобіль залишався на місці. Рух поблизу місця аварії був ускладнений — дорога була частково заблокована. Тому іноді утворювалися невеликі затори.
Рятувальники залили автомобіль піною та розпилювали спеціальними інструментами металевий відбійник який після удару зчепився з розтрощеним перекинутим автомобілем.
- На дорогу вилився бензин із баку автомобіля, - розповіли рятувальники. - Тому ми залили авто піною та засипали бензин піском. Щоб уникнути загоряння. Зараз же можемо безпечно розпилювати метал. Адже, якби ми не вжили цих заходів, іскри від різака могли б запалити бензин.
На асфальті і справді було видно потоки засипаного піском бензину.


Оформлення ДТП тривало до ночі. На смузі, протилежній від тої на якій лежав розбитий джип позначили гальмівний шлях машини — він був близько 40 метрів.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (64)
  • Oksana Halay

    we will always miss you!!!
  • Anonymous

    дуже водії люблять ганяти і плата за таку "любов" іноді життя Водії будьте обережні на дорогах і йздіть за правилами адже вони напсані кровю загиблих
  • Anonymous

    Скільки в нас багато злих і непотрібних людей.Тут треба співчувати,а не дурниці писати.Я особисто знала людину,яка загинула.Хороший був хлопець.Нехай з Богом спочиває

    Anonymous reply Anonymous

    я собі такво "іменно такво-для лінгвіста долбаного",так от-аварія -стільки відгуків...ДАЮ ГАРАНТІЮ-якби пенсію призначили з 80 років -всі б тихо дули в ттрубочку-так щож вас цікавить-Тернополяни?відповідь-село і ВІВЦІ...

    Anonymous reply Anonymous

    согласєн...нашим людям не то шо в європу їм за збараж не можна....народ тупіє з кожним днем.....
  • Anonymous

    ми завжди будемо памятати про тебе.....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з аутсайдером своєї групи 20:00 Тернополяни з Терцентру взяли участь у фотосесії до Дня вишиванки 19:00 Вийшли на бойові позиції у вишиванках 18:05 Спадок нашої нації: тернополяни поділилися історіями про свої вишиванки Від читача 12:19 У службі зайнятості Тернопільщини - «єдине вікно» для надання послуг соціально вразливим людям. Зручно, комплексно, інформативно! 17:26 Міць, характер, перемога: 19 травня відбудеться благодійний забіг у Тернополі «RUN 4 VICTORY» (новини компаній) 17:11 Скільки коштує полуниця та ранні овочі на ринку Тернополя: дивіться ціни photo_camera 16:45 На Тернопільщині 16 травня можуть застосувати графік погодинного відключення електрики 16:40 Тернопільським немовлятам подарували перші вишиванки 16:00 На два дні перекриють рух транспорту через «горбатий міст» у Тернополі 15:05 Як тернополяни День вишиванки відзначили: репортаж play_circle_filled photo_camera 14:30 Тернопільські рятувальники у вишиванках: «вишиваємо» перемогу разом photo_camera 13:40 Смертельна ДТП біля Старого Вишнівця — зіткнулися дві легківки 13:03 У краєзнавчому музеї виставка борщівських вишиванок та ярмарок народних умільців photo_camera 12:30 Студенти педуніверситету долучились до Національної руханки у вишиванках «Дякуємо ЗСУ» 12:00 Частково обмежать рух транспорту на важливій транспортній розв'язці у Тернополі 11:20 До смерті побив знайомого — підозрюваному загрожує до 10 років тюрми 10:50 Тернополяни у вишиванках: добірка фото з соцмереж 10:15 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці безкоштовний 10:07 Автопрокат у Тернополі: Вибір автомобілів та умови оренди від компанії «Rent_Cars_Ternopil» (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up