Магазинів біля лікарні побільшає

Магазинів біля лікарні побільшає
Аж три нових магазини працюватимуть на зупинці громадського транспорту на вул. Купчинського, що біля міськлікарні №2.

Із проханням з'ясувати, що ж розташують у новобудах, звернувся у редакцію читач.
Один з тих будиночків уже повністю облаштований під магазин “Продукти” та “Кури-гріль”. Там триває торгівля. Другий магазин ще не зведений. Наразі це металева конструкція, що розташована поруч із уже діючою крамницею. А через дорогу стоїть ще один незавершений магазин.


- Мене не перестає дивувати, навіщо кожну зупинку “засівати” аж кількома магазинами, - обурюється житель одного із прилеглих будинків Петро Бучинський (36 р.), якого журналіст зустріла на місці. - Невже тут живуть такі багаті люди? Тернопіль - не мегаполіс, що через кожних 300 метрів як не по кілька барів чи магазинів, то по декілька аптек потрібно!


Кому ці заклади належать кореспондентові не змогли розповісти ні продавці магазину, ні покупці, ні жителі сусіднього будинку. Одначе люди припускають, що всі три споруди є частиною мережі магазинів, що належать одному власнику.
Надія ОГОРОДНИК, 067-31-66-900

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Anonymous

    кури гріль біля лікарні ну ппц як треба,це ж здорова їжа як-не-як
  • Anonymous

    чому аж 3? може нарешті ті будиночки поздають в експлуатацію, що стоять без вікон за 200 метрів на Корольова...

    Anonymous reply Anonymous

    Бідний Шрек,Заставний всі зупинки давно пороздавав,то ж Надал тепер їх продає по другому кругу..Дурнішої влади ще в Тернополі небуло.

    Anonymous reply Anonymous

    Шановна редакція вчора наш горе-мер приймав учась на каналі ЗІК в передачі ХТО ТУТ ЖИВЕ ? і повністю там обложився,хамив ведучому не давав конкретних відповідей на запитання.Передача унікальна і вже гуляє інетом.Там і про хатинку Шрека побудовану за хабарі в податковій і про машину в кредиті.Де місячні виплати процентів більші зарплати Надала.І ще багато чого цікавого.А 20 хвилин я бачу вже просто кишенькове видання Шрека і Сваубоди.Позор редакції1!!!!
  • Anonymous

    біля мене гола-боса зупинка і засрана якщо її б дали якомусь бізнесмену під БУДЬ-ЩО - я тільки за! там де є якийсь магазин біля зупинки, то і прибирається і пофарбовано і освітлено Кому сильно муляють магазини - я радо можу помінятись квартирою з Бродівської, 50, де нема ніяких магазинів і барів на квартиру в центрі, Східному чи Дружбі!
  • Anonymous

    Ви хіба забули, як мер обіцяли нас "ощасливити" кіосками по усьому Тернополю? От і почали процес... "Опять по повелению народа вчера подорожала колбаса..."
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up