Партнер рубрики Події

Велосипед у Тернополі тюнінгували як авто

Велосипед у Тернополі тюнінгували як авто
На "диво техніки" перетворили звичайний велосипед працівники фірми "Центр автоелектроніки".

Ровер має сигналізацію, потужну звукову систему, габаритні вогні, повороти, стопи, екран, який показує швидкість і кілометраж, навіть кількість спалених калорій та потужну фару.
Диво-ровером на роботу та на прогулянки їздитиме працівник фірми, інсталятор звуку Андрій Середа. А в неділю, на авто-шоу, яке відбудеться на Театральному майдані, посидіти та проїхати кілька метрів зможе кожен охочий.
* Звичайний велосипед, який коштує 500 грн, ми переробили на цю ось машинерію, що обійшлася приблизно у 5000 грн, - розповідає директор фірми Юрій Мазурик. - Вирішили зробити щось оригінальне. Таке, чого ще ні у кого не було. Тому поставили весь "фарш" саме на велосипед. Я спеціально копався в Інтернеті, щоб переконатися, що такого в Україні ще ніхто не робив. Схожий ровер знайшов лише у Росії, та й то він набагато примітивніший від нашого. Назвали ми свій витвір "Мюзік байком".
Щоб виготовити своє дітище, двоє майстрів фірми витратили приблизно півтора місяця. Також подбали за безпеку - усі кнопки та ручки на ровері ергономічні, до них можна дотягнутися, не знімаючи рук із керма. Грає звукова система від мобілки з вбудованим МП3-плеєром або від будь-якого звичайного плеєра. Сигнал подається на підсилювач, а тоді - на потужні колонки.
Колонки звукової системи роблять велосипед масивнішим та серйознішим на вигляд. А у задній частині рама його потовщена - там ховається акумулятор, від якого працює уся система.
* Тут заховані дві потужні батареї, які заряджаються від звичайної розетки, - розповідає майстер, який тюнінгував велосипед, Володимир Ніколаєв. - Є також кнопка, натиснувши яку можна перевірити, чи, бува, не розрядився акумулятор. Якщо натискаєш  -  засвічується лампочка - значить заряд низький.
До речі, знайти ровер під час автошоу тернополяни зможуть на стенді компанії "Центр автоелектроніки".

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (41)
  • Anonymous

    краще б якусь тачку прокачали, а то велік тюнінгувати це смішно.

    Anonymous reply Anonymous

    Тачки вони якраз і прокачують. Просто хлопці вирішили зробити щось неоригінальне таке чого ще немає, треба було добре статтю читати. А ці хлопці професіонали в своїй справі. Раджу до них заїхати подивитися і послухати те що вони роблять, от тоді висловиш свою думку.

    Anonymous reply Anonymous

    Говорив з влвсником, пояснив, що 500 грн обійшовся не весь велосипед, а сама рама б/к, а всі інші елементи: вилка, втулки, перемикачі, педалі, зірочки, диски, гума, троси, і т.п. докуплялось окремо. Хлопці, які катались на ньому по площі казали, що подіуми на динаміки зовсім не заважають, вага звичайно збільшилась тому в дальню дорогу їхати важко, ну і звичайно від погодніх умов треба буде ретельніше захищати. Одним словом як на перший такий проек, то дуже навіть не погано, це ж тепер велосипед для прогулянок і участі у шоу, а не для Тур-Де-Франс і повсякденного використання.

    Anonymous reply Anonymous

    Було б класніше все ж зробити чопера. Це і видовишніше і взагалі краще.

    Anonymous reply Anonymous

    такий умний - зроби!

    Anonymous reply Anonymous

    для начала-нормально.тем более он спец по акустике а не по вело.

    Anonymous reply Anonymous

    лажа повна в мене орльонок кращий

    Anonymous reply Anonymous

    такий умний - зроби!

    Anonymous reply Anonymous

    Як на мене - тюнінг велосипеда, це встановлення більш якісних (і дорогих компонентів), додавання дійсно важливих наворотів (контактні педалі і тд)

    Anonymous reply Anonymous

    імхо на такий велик контакті педалі не ставляться - трохи не те призначення велосипеда :)
  • Anonymous

    Молодці,шо є ідеї,бажання,щось робиться... Хоча,мені здається,що це більше на рекламу потяне,а не на рекорд,чи новинку!Далеко не заїдеш на такому! Фотографу великий "-" ,за купи барахла на задньому плані,це ж на загальний огляд,а не для рубрики"Ги-ги-ги"

    Anonymous reply Anonymous

    ТРЕБА ЩЕ ЗРОБИТИ ВЕЛОСИПЕД ПОВНОПРИВІДНИМ,А ТО НА ГАЙОВУ,ДЕ ЗНАХОДИТЬСЯ ОФІС ФІРМИ,НА ЗВИЧАЙНОМУ ВЕЛОСИПЕДІ ПОТРАПИТИ ВАЖКО.

    Anonymous reply Anonymous

    2 дядя вася - вибір велосипедів не обмежується лише "базарними" виробами... нормальний велосипед починається від 300$ - хороший від 500$

    Anonymous reply Anonymous

    Це як мінімум..
  • Anonymous

    а зараз з цією всією .... ми попробуємо взлетіти -)))
  • Anonymous

    та колись і Харлеї почали скручувати з велосипедів у гаражі:-) не думаю, що цей виріб чекає така ж слава, але час покаже.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 «Воюю — заради команди», — історія бойового медика реактивної артбатареї photo_camera 20:01 У Раді пояснили чому будуть переглядати тариф на світло для населення 19:03 Тернопіль прикрасили до Великодня: фоторепортаж з міста 18:02 Тепер захищає нас із неба: загинув 25-річний воїн з Коропецької громади Андрій Данцевич Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 17:04 У Тернопільській громади висадили понад сотню дерев та кущів: де стане зеленіше 16:02 У Тернополі стартував сезон фонтанів (Фото дня) 15:01 У Бучачі освятили Алею Памяті 25-ти воїнам-героям з громади photo_camera 14:03 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:03 На Чортківщині жінка впала в 12-метровий колодязь 12:03 Молода картопля за 65, а яйця – 23: що та за скільки продають на ярмарках до Великодня 11:03 Чи будуть депортувати з-за кордону чоловіків з простроченими паспортами: пояснює юрист 10:09 У Тернополі чоловік на BMW втікав від поліцейських: чим закінчилась погоня 09:14 Легендарна паска за рецептом Дарії Цвєк: тримайте секретний рецепт play_circle_filled 08:30 Вночі окупанти атакували «Кинджалами» Львівщину та Франківщину, цілились в теплоелектростанції
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up