Студія дизайну Ольги Шаварської зробить з вашого дому казку (новини компаній)

Студія дизайну Ольги Шаварської зробить з вашого дому казку (новини компаній)
Хочете, щоб у вашому будинку все було вишукано та підібрано зі смаком? Вам у творчу студію Ольги Шаварської. Вона займається дизайном інрер'єру. А також у своїй команді Ольга об'єднала креативних людей, які зроблять все для вашого помешкання, аби у ньому вам було комфортно.

Previous Next

Студія Ольги Шаварської відкрилася 1 червня.  Тут окрім дизайну інтер'єру пропонують також формлення фасадів, архітектурні та ремонтні роботи, художню різьбу по металу, ковані вироби.

Відео дня

- Дизайн інтер'єру - це для мене найперше хобі,  а не робота, - розповідає Ольга Шаварська. -  Адже ця справа була моєю мрією.

Ольга займається дизайном вже 7  років. Вона навчалася на дизайнера в кооперативному коледжі, де викладачі-художники дали їй дуже міцні знання, які стали основою для подальшої творчості. Згодом вона закінчила інститут мистецтв педуніверситету. Ольга Шаварська розповідає, що завжди була творчою особистістю.

- Я точно знала, чого я хочу, - каже вона. – До речі, я завжди любила малювати, В цьому мені багато помагав дідусь-художник.

В шкільні роки Ольга захоплюваля дизайном одягу. У неї були цілі папки малюнків – ескізів вбрання. І навіть багато речей вдалося втілилити в життя для себе та рідних. Навіть на відкриття своєї студії Ольга прийшла у сукні, пошитій за власним дизайном.

- Згодом зрозуміла, що хочу займатися саме інтер'єром, - каже вона. - Мені дуже подобається мистецтво, архітектура.  

Загалом студія Ольги Шаварської працює комплексно. Її фахівці допоможуть оформити будинок як з зовні, так і з середини. Вони втілять усі бажання клієнта, починаючи від різномантінтих малюнків на стінах, художнього ліплення з гіпсу, закінчуючи підбором гардин та меблів.

Previous Next

- Моя робота поетапна, - каже Ольга Шаравська. - Спершу я спілкуюся з клієнтом, аби дізнатися його смаки та уподобання. Потім оглядаю будинок чи квартиру, роблю заміри і проектую все у спеціальній програмі. Я обдумую кожну деталь в інтер'єрі і промальовую її. І клієнти вже можуть бачити в електронному варіанті,  як в майбутньому виглядатиме їхнє помешкання.

Співрозмовниця каже, що їй у роботі дуже допомагає спостережливість.

- Я звертаю увагу на стиль одягу клієнта, на інші його уподобання, те як він спілкується з рідними, - розповідає Ольга. - Іноді клієнти кажуть:"Ну як же ви вгадали, що ми хотіли?"

Ольга Шаравська додає, що постійно займається саморозвитком, адже сфера дизайну інтер'єру швидко змінюється і не можна нічого пропускати.  Тому потрібно постійно йти вперед.

Previous Next

- Я часто їжджу до Києва на тренінги відомих дизайнерів, - каже вона. – А також цьогоріч бувала у Італії, де відвідала багато виставок, музеїв та познайомилася з багатьма художниками. Італія це країна яка надихає, тому мені було цікаво вивчити її мистецтво.

Творча студія Ольги Шаварської  знаходиться за адресою за адресою: вул. Руська, 50а/1. Телефон: 0-98-206-90-33.

Коментарі (12)
  • Anonymous

    Сказав Петро-дизайнер з нашого колгоспу! Я знаю Олю як дизайнера і як людину. В неї дійсно талант до своєї роботи і ті дизайни які вона робить просто прекрасні!!! А тобі Петя на майбутнє порада, краще написати щось розумне, або взагалі нічого не писати! Обісрати завжди легко, а ти сам попробуй щось зроби! Мудак!
  • Anonymous

    Дякую Мирон! Буду старатись! (:smile:)
  • Anonymous

    Дякую Пашко!!!! Заходьте!
  • Anonymous

    МОЛОДЕЦЬ, ОЛЮ. ТАК ТРИМАТИ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up