"Рухаємо Тернопіль": Італійці бігають у своє задоволення

"Рухаємо Тернопіль": Італійці бігають у своє задоволення

Відтепер у рамках проекту від Медіа Корпорації RIA та Тернопільської міської ради "Рухаємо Тернопіль", на сайті "20 хвилин" щодня публікуватимемо цікаві історії про спортсменів та тернополян, які займаються спортом для себе. А також поради від тренерів і дієтологів.

Як відомо, італійські чоловіки просто в захваті від українських жінок. Неодноразово від своїх знайомих чула веселі історії про те, як вони тікали від наполегливих італійців. Під час мого візиту в цю країну, мені пощастило побачити її лише з хорошої сторони.

У одному із найбільших міст Італії - Неаполі, людей, які бігають, можна побачити на кожному кроці: в житлових районах, в парках, біля набережних, а також в самому центрі. Бігають незалежно від статі та віку: як дідусі, без головних уборів, не приховуючи сивину, так і юні дівчата, ловлячи на собі захопливі погляди парубків.

За словами тернополянки, яка проживає в Італії вже більше 15 років - там бігали завжди.

Відео дня

- Люди дбають про себе та своє здоров’я не лише тому, що регулярно консультуються  з лікарем,  але й тому, що підтримують активний і здоровий спосіб життя, - каже Любов. - Зранку, коли йду на роботу, бачу як мінімум десяток бігунів, яким за 60.

Коли була в Італії у листопаді 2015, випадково мала розмову про спорт з корінним італійцем, який протягом останніх 15 років бігає день у день.

- Я - лікар-стоматолог та пластичний хірург, - каже 56-річний Вінченцо. - Неодноразово до мене приходили жінки за допомогою, аби я зробив абдомінопластику, забрав весь жир і зробив їх фігуру ідеальною. Хоч це і є мій заробіток – я ніколи цього не робив і не робитиму. Дівчат та жінок, які приходили до мене із подібними проханнями, я одразу ж запитував, чи займаються вони спортом, і відповідь була очевидною. Для таких клієнтів, у мене завжди була одна порада: займайтесь спортом і не потрібно буде витрачати шалені гроші, аби мати чудовий вигляд! Спорт - це  модно і здорово, - продовжує чоловік. - Для мене біг – друге улюблене заняття. Бігаю щоранку разом зі своєю дружиною, якій 53, вона справді чудово виглядає, чи не так?  Ми корисно та приємно проводимо час.

Автор: Марта Вересюк

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Ага бігають,в центрі по Кавурі,по Гарібальді,а в Квартьєре чінезе так взагалі аж з підскоком,а може побіжать по Саніті,в районі квартьєре Спаньйоле,а як бігають на Скампії ууу,перечесляти можу довго.Не рівняйте Наполі по Посіліпо,парко Капо ді монте,Кяйя і Вомеро і то не всього,наполітанці...Розсмішили,як не знаєте то не пишіть хто і як бігає,марафонці...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up