Тернополян запрошують на спортивне свято

Тернополян запрошують на спортивне свято
Події останнього року довели всім – що найважливіше – це родина. Щаслива, здорова, усміхнена родина, яка спільно відпочиває і може зібратись у повному складі. Цього тривожного року ми оцінили важливість родини,в важливість здоров'я і непотрібність шумних і дорогих розваг.

Ці тенденції відображені і у заходах Медіа Корпорації "RIA". Якщо раніше Корпорація влаштовувала шумні галасливі свята з запрошеними суперзірками, то минулоріч уже було більше невеликих майстер-класів та конкурсів для усієї родини. Коло  заходів стало ширшим – якщо раніше туди приходили передплатники в надії отримати суперприз та молодь, щоб відпочити під ритми улюблених виконавців, то зараз приходять цілі родини, від малого до великого, аби спільно і  весело провести вихідний день. Цього року RIA продовжує слідувати тенденціям, однак змінює акценти – головне не лише розважитись, але і щоб це були корисні розваги. Тож усіх тернополян – великих і маленьких, жвавих і задумливих, серйозних і веселунів – запрошують 21 червня, у найдовший день року відпочити весело, сімейно і з користю – на сімейно-спортивне свято від улюбленої газети.

- Так мало людей займається спортом та фізкультурою, - коментує регіональний видавець Тернопільської філії Медіа Корпорації RIA Юрій Штопко. – А це ж запорука здоров'я,к раси, енергії. Чомусь у нас порожні спортмайданчики, тренажерки, приміщення спортивних секцій, зате забиті ущерть зали барів та кафе шок. Невже посидіти за пивом краще, ніж разом з друзями пограти у футбол або покачати м'язи у залі?

Саме тому RIA і організовує свято, де кожен тернополянин зможе взнати, які спортивні секції представлені у місті, познайомитись із тренерами та вихованцями спортивних клубів та секцій, поспілкуватись і подивитись на результати їхньої роботи. Батьки зможуть визначитись, у яку секцію віддати свого школярика, що він виріс не лише спеціалістом по соцмережах і жиму кнопок на клавіатурі, але і здоровим, спортивним, активним. Причому не з чужих слів,а поспілкувавшись із тими, хто в цьому тямить і хто займається цим видом спорту давно. Шахи, теніс, бойові мистецтва, велоспорт, гребля на байдарках – та що завгодно може виявитись тим видом спорту, для якого ви створені. Але не спробуєш – не взнаєш.

Відео дня

Тому і закликають організатори тернополян прийти 21 червня у парк Шевченка – по всій його території будуть представлені різноманітні майстер-класи різних видів спорту, а також відбуватимуться зустрічі із прихильниками цих видів спорту. З іншого боку організатори наголошують – будуть дуже раді будь-яким зустрічним кроком з боку громадських організацій та представників спортивного світу. Якщо ті захочуть долучитись до заходу будь-яким чином – інформаційно, бути присутнім на святі чи допомогти в організації – то це лише на радість. Адже мета єдина – призвичаїти тернополян до здорового родинного відпочинку, до занять спортом, до активного способу життя. Життя – не в Інтернеті, воно кипить тут – в місті, на змаганнях, які постійно відбуваються, хоч ми про них і мало знаємо.

До слова, програма свята має бути дуже насиченою. Представники Медіа Корпорації обіцяють і ціле шоу стронгменів та богатирські ігри, і вело заїзди, і безліч цікавих конкурсів та майстер-класів. Не обійдеться і без традиційного розіграшу призів серед передплатників газети. Суперприз цьогоріч теж з натяком – велосипеди для усієї родини.

 

Юрій ШТОПКО (32 р.), регіональний видавець Тернопільської філії Медіа Корпорації "RIA":

- Спорт у нашій країні фінансується дуже скупо. Тому і складається так, що ми мало займаємось спортом, мало знаємо про спорт, мало цікавимось спортом. Та що там спортом – елементарно фізкультурою в країні, відповідно до даних соціологічних досліджень, займається 3% населення. Але ж спортивна культура потрібна нашій країні – бо це запорука здорового тіла, здорового духу, щасливих родин, об'єднаних спільним здоровим способом життя та хобі. Цю культуру треба виховувати, пропагувати, поширювати. Саме цим маємо намір зайнятись, починаючи із 21 червня – найдовшого і, сподіваюся, найспортивнішого дня цього року для кожної тернопільської родини.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up