За наїзд на яму водія ще й хотіли покарати

За наїзд на яму водія ще й хотіли покарати
Судовий розгляд справи стосовно тернопільського водія і мандрівника Володимира Горона відбувся на днях. Тож даішники тепер мають повернути йому водійське посвідчення.

Чоловік на судовому засіданні був відсутній, оскільки в той час перебував за кордоном. Однак на рішення суду це не вплинуло.
- Справу закрили через відсутність складу злочину, - повідомив пан Володимир. - Тепер треба написати заяву на видачу постанови. Забрати постанову і з нею іти в ДАІ. Вони мають віддати права.

Нагадаємо, кілька тижнів тому Володимир Горон на трасі Івано-Франківськ-Львів власним автомобілем потрапив у яму. Машина зазнала пошкодження, тож потрібен був евакуатор, щоб доставити її на СТО.

Аби скористатися бонусом від страхової компанії, яка оплачує виклик евакуатора, потрібно було викликати працівників ДАІ. Ті мали оформити протокол. Що й власне і зробили.

Але вони оформили наїзд на яму не у зв’язку з тим, що дорога біля Львова у незадовільному стані. Львівські даішники пришили водієві "недотримання безпечної швидкості руху, що спричинило матеріальні втрати". А ця стаття передбачає вилучення водійського посвідчення до рішення суду і на основі рішення суду може бути навіть призначене покарання у вигляді штрафу.

Відео дня

Таким чином, водієві місяць довелося користуватися тимчасовим документом, який видають замість водійського посвідчення до рішення суду.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Більшість даїшників у нас от такі довбойоби, тому коли говорять що потрібно всіх вигнати з органів правопорядку - я підтримую
  • Leo Zilnyk

    Прізвища дайців хтось знає?
  • Все буде добре

    ДАІшники з фантазією.Потрібно було ще вимагати у водія відшкодування матеріальних втрат (ямі напевно)!
  • Andry

    було б правильно одразу звільнити наряд ДАЇшників  без права займати державні посади. тоді їхні колеги б думали як оформляти протокол наступного разу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up