Масштабна аварія на Бандери. Працювали вогнеборці та медики (ОНОВЛЕНО)

Масштабна аварія на Бандери. Працювали вогнеборці та медики (ОНОВЛЕНО)
Серйозне ДТП трапилася на проспекті С. Бандери 28 червня близько 18.00. Там на перехресті зіткнулися одразу три легківки - "Жигулі" таксі, ще одні "Жигулі" та Mazda. За попередньою інформацією, одна людина травмована. Яка ситуація з іншими учасниками аварії, - встановлює слідчо-оперативна група.

Від удару усі автівки добряче побиті. Чи не найбільше дісталося вишневим "Жигулям" та іномарці. Зім'ятий "передок" та погнуте кермо й у білих "Жигулів". Незначна частина його багажника застрягла у кузові тролейбуса. 

Усі легківки між собою розкидані на відстані 10-15 метрів. 

Previous Next

Відео дня

За словами очевидців, у Mazdi усього перебувало не то троє, не то четверо людей.

- Але точно було двоє дівчат, - запевняє чоловік років 30-ти (не представився - прим. ред.). - А сама машина їхала зі сторони "Східного".

На місце зіткнення приїжджали медики. Когось госпіталізували, кажуть очевидці. Утім, скільки саме було травмованих, - не знають навіть даішники

Станом на 18.30 лише вони працювали на місці інциденту. 

- Ми ще нічого не можемо сказати. Ні як трапилася аварія, ні скільки людей їхало у машинах та скільки з них постраждали від зіткнення, - пояснює кореспонденту 20minut.ua один з інспекторів Державної автоінспекції.

Додає, що у лікарню, куди госпіталізували потерпілих, виїхав слідчий. Він, мовляв, і повинен з'ясувати ситуацію щодо травмованих.

- Ні, ми не гасили нічого. Просто поливали піною ділянку, де трапилася аварія. Це - щоб якогось самозаймання не сталося від витоку пального абощо, - пояснюють причину свого приїзду рятувальники.

О 20.15 начальник сектору профілактичної роботи обласної ДАІ Василь Барановський повідомив редакцію, що слідчо-оперативна група досі встановлює точну кількості постраждалих та їх стан здоров'я.

Наразі ж, як стало відомо 20minut.ua за непідтвердженою інформацією, травми у ДТП одержала одна людина. 

О 20.35 це врешті підтвердив Василь Барановський. 

- Але то лише за попередньою інформацією один травмований, - уточнив він. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • Anonymous

    "милый и высококультурный"(но совершенно не грамотный)-а вот вам уже никакой доктор не поможет.Ведь так говорить о горе людей не толерантно и вообще опасно...Не боитесь,что и с вами может случится подобное? И именно на пр.Бандеры или на пр. Злуки?Ведь Бог все видит.Ох, не накликайте беду на себя и на своих близких!
  • Anonymous

    Вічна память Тані (пасажирка таксі померла в лікарні)
  • Anonymous

    совсем дурачёк? укажи, где я "зловтишаюсь"? лечись, пока не поздно. и да. очередное спасибо за пример высокой культуры тернополян, милое быдло.
  • Anonymous

    Померла жінка, вчора, царство їй небесне...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up