Жахлива аварія біля Тернополя: двоє загиблих, двоє травмованих


Жахлива аварія біля Тернополя: двоє загиблих, двоє травмованих
Вранці в четвер, 30 жовтня, зіткнулись легкове авто та вантажівка. В результаті аварії, двоє людей загинули. Обставини та причини цієї трагічної події правоохоронці наразі встановлюють.

Дорожньо-транспортна пригода, як повідомляють в обласній міліції, сталася 30 жовтня близько шостої години ранку на перехресті доріг “Обхід міста Тернополя” та “Львів-Тернопіль”, на так званому «Глибочецькому перехресті».

За попередніми даними, 48-річний водій автівки «Шевроле Авео», прямував об’їзною дорогою міста Тернополя. Виїжджаючи на автодорогу «Львів-Тернопіль», він зіткнувся з автомобілем «Камаз», який рухався головною дорогою. Внаслідок сильного удару легківка опинилася в кюветі.

У салоні «Шевроле» перебувало четверо людей. Водій та один із пасажирів від отриманих травм померли на місці події. Ще двох пасажирів з травмами різного ступеня важкості  довелося шпиталізувати .

Відео дня

Водій вантажівки не постраждав.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події, та осіб, які постраждали внаслідок ДТП. На місці пригоди працюють працівники слідчо-оперативної групи, слідчі обласного управління міліції.
Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває досудове розслідування.

Читайте також: На дамбі водій в'їхав у дерево. Є потерпілі

За попередньою версією, однієї із ймовірних причин смертельної аварії могли стати складні погодні умови – вранці був сильний туман.

Працівники ДАІ звертаються до всіх водіїв бути уважними та обережними за кермом в умовах туману, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Необхідно рухатися з включеним ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами), ввімкнені габаритні вогні не дають гарантії, що ваш автомобіль буде вчасно помічений іншими учасниками дорожнього руху. Слід відмовитися від ризикованих маневрувань, таких, як обгін чи випередження, максимально знизити швидкість та збільшити дистанцію до транспортних засобів, що рухаються попереду.
Якщо виникає необхідність зупинитися, то швидкість потрібно знижувати поступово. А при зупинці, якщо є можливість, забрати транспортний засіб за межі проїзної частини, включати аварійну світлову сигналізацію.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Тримайтися рiднi.Водiй був гарною людиною та уважним водiем,знав його дуже давно.Земля йому пухом.Лишилось двое дiтей та жiнка(
  • Анонім

    Співчуття сім'ям загиблих.!((та найшвидшого одужання потерпілим....!
  • Анонім

    Будьмо уважними за кермом... Розвиваючи майстерність - уникаймо самовпевненості. Глибоке співчуття родинам загиблих...
  • Анонім

    Воно вже не так важливо.але автомобіль chevrolet lacetti.а не aveo.

    Анонім reply Анонім

    Машина машиною !!!а людей вже неповернеш......
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up