У справі вбивства таксистки Жені проводять додаткові експертизи


У справі вбивства таксистки Жені проводять додаткові експертизи
Підлітки, яких підозрюють у вбивстві таксистки Жені, перебуватимуть під вартою три місяці. Так вирішив суд. Наразі вони дають різні покази, тому виникла необхідність у проведенні ряду додаткових експертиз.

У розслідуванні вбивства таксистки Євгенії знадобилось проведення додаткових експертиз.

Нагадаємо, таксистку вбили напередодні 25 грудня 2015 р. Про це детальніше читайте тут. Напередодні Нового року затримали підозрюваних у вбивстві жінки-водія. Ними виявились двоє молодиків: 19 і 16 років. Один з них – циганської національності.  

  • В даний час проводяться додаткові судово-медичні експертизи, - повідомив заступник начальника головного управління національної поліції в області Казимир Попіль. – У цій справі – дуже великий об’єм роботи. Велика кількість об’єктів. Особи ж були затримані через кілька днів. Призначені молекулярні, генетичні експертизи, які проводять у Львові. А це тривалий процес.

Підозрювані особи арештовані. Термін перебування під вартою, за рішенням суду, продовжено до трьох місяців, повідомив Казимир Попіль.

Відео дня
  • До чотирьох місяців справа буде в суді, - запевнив т.в.о. начальника головного управління нацполіції в області Олександр Богомол. – Питань чи проблем там немає – все задокументовано. Лише потрібен час на проведення експертиз.

Якби це було побутове вбивство – складнощів з розслідуванням не виникало б, кажуть у поліції.

  • Тут складна справа і людям потрібно доводити, що вони вчинили, - каже Казимир Попіль. – Підозрювані дають різні покази. І нам потрібні саме ці експертизи, аби довести: яка особа де перебувала і, відповідно, роль кожного з них у скоєнні злочину. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Анонім

    Не можу повірити що цієї веселої дівчини вже немає. Які паскуди ! Як іх земля ще носить!
  • Анонім

    Бо то  пишуть,які її,напевно, і знати не знали! Їх напевно жаба дусить,що за Женьку вся область піднялась і плакала...А за такими,що про покійну людину таке пишуть,не факт,що рідна мама плакала би....

  • Діонісій

    от цікаво, коли її вбили, були зовсім інакші відгуки, а тепер...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків 21:03 Історія «Шостого магазину» у Тернополі, який став орієнтиром для місцевих play_circle_filled photo_camera 20:03 Тернополяни освятили кошики та хваляться ними в соцмережах. Залишайте своє фото в коментарях photo_camera 19:00 Печуть паски та роблять крашанки: як засуджені жінки у Збаразькій колонії готуються до Великодня photo_camera 18:03 Як добре ви знаєте історію тернопільських вулиць? ТЕСТ photo_camera 16:55 Біля Вишнівця сталася ДТП: надавали допомогу жінці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up