З роботи звільнили міліціонерів-хабарників


З роботи звільнили міліціонерів-хабарників
Покарали також і керівництво нечистих на руку правоохоронців. З роботи «пішли» всіх без винятку міліціонерів, яких впіймали за кермом напідпитку

Начальника Підгаєцького МРЕВ та слідчого Чортківського райвідділу міліції, яких впіймали за вимагання та отримання неправомірної вигоди, звільнили з органів внутрішніх справ.

Про це повідомив начальник обласної міліції Олександр Богомол.

  • Ми останнім часом трохи почистили свої ряди та інших державних органів, – каже Олександр Богомол. – Затримали під час отримання неправомірної вигоди начальника Підгаєцької МРЕВ. Це була наша особиста інформація. Заявник прийшов на прийом і повідомив, що у нього вимагають кошти.

Під час проведеної спецоперації керівника районного МРЕВ затримали.

Відео дня
  • Будь-яка людина, яка мені особисто чи працівникам міліції надасть інформацію про вимагання неправомірної вигоди чи з боку держслужбовця, підприємця – ми працюватимемо відкрито і швидко реагуватимемо., - запевнив Олександр Богомол.  

Затримали працівники міліції нещодавно ще й слідчого Чортківського райвідділу. «Взяли» його саме під час отримання неправомірної вигоди.

  • Зараз проведене службове розслідування, - повідомив головний міліціонер області. - Вся вертикаль постраждала в дисциплінарному плані – за злочин, який скоїв слідчий.

«Пішли» з роботи і тих правоохоронців, які дозволяли собі сісти за кермо в нетверезому стані.

  • У всіх випадках, коли факт був задокументований, люди були звільнені з органів внутрішніх справ, - запевнив Олександр Богомол. – Причому вже буквально на другий-третій день після інциденту.  

Два службових розслідування також провели і щодо тих правоохоронців, які намагались «кришувати» незаконний видобуток надр. Їх теж покарали, запевнив Олександр Богомол.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • mobikkom

    Гарна стаття,але з частиною неправди,осьтут_:

    «Пішли» з роботи і тих правоохоронців, які дозволяли собі сісти за кермо в нетверезому стані.

    У всіх випадках, коли факт був задокументований, люди були звільнені з органів внутрішніх справ, - запевнив Олександр Богомол. – Причому вже буквально на другий-третій день після інциденту.  



    П"яного ДАІшника зловили за кермом Тернопільські автомайданівці,він навіть пробував втекти,після цього був складений відносного нього протокол за п"янку.Нажаль вже пів року пройшло від цього випадку,а інспектор і надалі працює в ДАІ



    Прізвище його Попків,керівник його на момент складання протоколу був Пацалюк Ю,і що саме цікаво що на місце події виїзджав начальник ДАІ в Тернопільькій області Матрифайло А.В.





    Такщо Пане Олександре,з усієї поваги до Вас з Ваших уст для преси прозвучала неправда,перевірте і прокоментуйте Будь-Ласка

    Анонім reply mobikkom

    І невже звільнення - це те покарання, яке має нести хабарник? А де ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за злочин. Покарання - це суд і вирок. Хіба не заради цього піднявся  Майдан і гинуть люди зараз???

    Анонім reply mobikkom

    І невже звільнення - це те покарання, яке має нести хабарник? А де ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за злочин. Покарання - це суд і вирок. Хіба не заради цього піднявся  Майдан і гинуть люди зараз???

    Анонім reply mobikkom

    А тут нема що коментувати. Позвільняли тих, хто бере по 1-2 тис. хабари. А тих, хто бере крупняком і може поділитись - прикривають. Це все показові розправи. Та дайте ви дільничому зарплату не 2тис., то й не буде він шукати собі лівак. Звичайно, що будь який хабар,  є зло. Але чомусь карають не всіх.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up